C1 zet weer een mooi resultaat neer.

Geplaatst op 17-11-2007 18:53.

Op zaterdag 17 november ’07 werd er om 12.30 afgetrapt in Ommen voor de wedstrijd OZC C4M- MVV 69 C1. MVV is subtopper in de competitie en OZC middenmoter. De wedstrijd begon met een verassing een onverwacht schot van een dame van OZC trof bijna doel het zijnet werd door de bal geraakt. Toen was het heen en weer geloop van de beide teams tot dat jawel er weer een bal op JOL ging en dus 0-1. Toen werden de dames onvriendelijker. Dit werd de hele wedstrijd door gezet maar we kunnen begrijpen dat meisjes in jongens competitie van zich willen laten horen. Maar er waren nog 2 punten die MVV niet meewerkten als eerst voor de zoveelste keer de scheidsrechter die beter thuis had kunnen blijven en ook ouders die het leuk vonden om onze spelers op te jutten en te jennen. Erg volwassen. Maar desondanks werd er weer een goal gemaakt door niemand minder dan de BEUM. Na een goede cross pass schoot Sven na een stukje met de bal gelopen te hebben RAAK. Daarna nog een Goal van JOL een voorzet die de keepster onderscheppen wou werd door een blunder weer aan Lars gegeven en afgemaakt. In de rust waarschuwde Gerjan ons voor de scheidsrechter die als kip zonder kop stond te fluiten. Na de rust werd er slapper gevoetbald door MVV maar dat leidde niet tot goals of grote kansen. Toen een wissel apart maar toch mooi voor mij. Remco Haselhorst werd gewisseld als keeper voor Jordy Bosch. Dus even iets makkelijker Jordy ging keepen en ik voetballen. Nu werd het iets gemener en harder. Na deze wissel kregen we wat kansen waaronder een schot op de deklat van Remco ik dus. Maar wie maakte de 4de zal ik u niet langer in spanning houden. Haselhorst vond het net met een in tikker na een goede voorzet. Nou meer valt er eigenlijk niet te vertellen over deze wedstrijd. 1 ding nog wel. Gerjan is morgen jarig dus hadden we na de wedstrijd een klein feestje in de commissie kamer met gebak toeters en andere pruttel. Nou mooi weer 3 punten. U tot ziens bij de volgende wedstrijd en GOOD GOAN.