De Zweef E6 - MVV '69 E1

Geplaatst op 26-11-2007 21:36.

Afgelopen zaterdag mocht E1 voor de tweede keer dit seizoen naar Sportpark Gagelman, de homebase van De Zweef. Deze keer werd er tegen E6 gespeeld.
MVV ging direct goed van start en wist vanaf het startsein continue druk uit te oefenen op de tegenstander. Tom bracht ons snel op een 1 – 0 voorsprong. Ook het tweede doelpunt mocht Tom op zijn naam schrijven. Jeroen maakte de volgende 4 goals en vlak voor rust knalde Tom het 7e doelpunt in de goal van de tegenstander. Mooie ruststand die naar meer smaakte, zo zou later blijken. Trainer Jan verliet zijn team tijdens de rust om zoon Berry naar de kampioenstitel te juichen. 2e Helft verliep nog vlekkelozer dan de eerste helft. De toeschouwers werden getrakteerd op een fantastisch mooi voetballend MVV. Carlin mocht deze helft haar kunnen showen in de voorhoede. Dit verliep prima want zij scoorde maar liefst 5 doelpunten. Een groot aantal van de 13 goals uit de 2e helft werden gemaakt uit goed opgebouwde aanvallen en prachtig geplaatste voorzetten. Rainald, Robin en Garin scoorden allemaal 1 goal. Tom maakte er nog 3 en Jeroen 2. Eindstand 20-0. Onze jongens en dame lieten wederom zien dat ze met goed samenspel uitstekende resultaten kunnen behalen. Het solistische spel dat we eerder deze competitie nog weleens zagen, is in zijn geheel verdwenen. Er wordt goed gekeken en gezocht naar de vrije man/vrouw. In theorie kan E1 nog kampioen worden. Rohda Raalte E10 en E4 van De Zweef moeten dan wel de volgende wedstrijd verliezen of gelijk spelen en wij 3 punten binnen slepen. Bij winst van alle drie de teams is de titel alleen nog binnen te halen wanneer wij met 60 – 0 ofzo winnen. Die kans acht ik echter zeer klein.
E1 wil ten slotte F1 feliciteren met hun kampioensschap. Grote klasse!