Kampioen

Geplaatst op 03-12-2007 15:27.

De laatste wedstrijd moesten we voetballen tegen DES/Nijverdal F3. Die moesten we winnen om kampioen te worden.

Het was een hele spannende wedstrijd, met heel veel toeschouwers.

We kwamen gelukkig in de 1e helft met 1-0 voor. De tweede helft kregen we een vrije trap mee, die heel fraai door Berry werd ingeschoten. Toen werd DES ook weer sterker en kwamen ze terug tot 2-1. Ze kregen nog vele kansen die ze gelukkig niet benutten of die Jan tegenhield. Na een verre bal van Jan en Berry kwam Bram alleen bij de keeper en schoot de bal fraai in het doel.

Eindstand 3-1.

Toen hebben we een feestje gevierd, we kregen namens MVV allemaal een t-shirt met het opschrift KAMPIOEN. Lekker (kinder)champagne gedronken.

Toen een rondrit met de vrachtwagen van de fam. Kamphuis (KBR-transport)
door Marle. Dat was een feestje (maar wel een beetje frisjes) en hebben we na afloop allemaal een bakje patat gekregen van de voetbal.

Toen zijn we allemaal op de tafel gaan staan en hebben de spelers van de C1 bedankt voor hun support door het maken van een spandoek.
Bedankt namens de spelers en de leiding.

In januari beginnen we weer met de training en dan hebben we weer oefenwedstrijden. Half februari begint de competitie dan weer.