11 - 9!

Geplaatst op 26-01-2008 15:48.

Nee dat was niet de uitslag. Maar het aantal veldspelers tussen de wedstrijd MVV '69 2 en Daarlerveen 2, een echte streekderby. Geen spelers te bekennen rond half een, idem voor de dames die ook om half een een wedstrijd hadden. Hun tegenstander kwam überhaupt niet opdagen, maar dat deed de onze wel. Welgeteld 8 man, exclusief leider + vlaggenist. Dan zou je denken dat dit wel een heel makkelijke pot zou worden, maar tegen die verwachting in werd er niet rap gescoord. Combineren ging slecht, elkaar aanspelen ging slecht, er werd weinig gelopen en er werd dus absoluut niet goed gebruik gemaakt van de vrije man. Desondanks werd het in de 1e helft nog 2-0, waar we even later nog tegen een 9e man moesten spelen.
Het was wel duidelijk dat dit dus niet helemaal snor zat, en dit werd in de 2e helft ook wel afgestraft door een tegengoal, want kansen hadden ze zeker. Nadat het in de 2e helft iets beter ging lopen werd de eindstand een magere 5-1. Desondanks hebben we nu 9 punten, en Jan H heeft er geen 3 in geschoten dus hij weet wat ie doen moet volgende week (na de wedstrijd wel te begrijpen).