Zwaar bevochten overwinning voor MVV '69

Geplaatst op 26-01-2008 19:55.

In een meer spannende dan goede wedstrijd sleepte MVV '69 in de uitwedstrijd tegen Bruchterveld eindelijk weer eens een overwinning uit het vuur.
MVV '69 ging voortvarend van start hetgeen in de 2e minuut al een 0-1 voorsprong opleverde toen Rick Heisterkamp vanaf de rand van het zestienmetergebied met de punt van de schoen doeltreffend uithaalde.
In het vervolg van de wedstrijd was Bruchterveld de ploeg met veruit het meeste balbezit, maar was MVV '69 de gevaarlijkste ploeg. In de 29e minuut kwam Leon Jansen of Lorkeers alleen voor de keeper van Bruchterveld maar hij schoof de bal een meter naast.
De beste kans voor Bruchterveld ontstond in de 34e minuut toen de spits van deze ploeg op de paal kopte.
In het begin van de tweede helft had MVV '69 twee goede kansen om de score uit te breiden, maar de snelle uitvallen werden niet goed uitgespeeld.
In het vervolg van de wedstrijd speelde het spel zich constant af op de helft van MVV '69, maar Bruchterveld werd alleen bij hoekschoppen soms wat gevaarlijk. Na 56 minuten in de tweede helft floot scheidsrechter Schoonhoven uit Elburg eindelijk voor het einde van de wedstrijd en kon MVV '69
3 punten aan zijn schamele aantal van 8 toevoegen.