Tweede - SVZW 4

Geplaatst op 08-03-2008 19:09.

Vandaag, stond na meer dan een maand tijd, weer een wedstrijd op het programma. De return tegen SVZW 4 moest gespeeld worden. De vorige keer was dit een lichtelijke catastrofe, waar met 13-2 ten onder werd gegaan. Een ploeg wat dus heel wat in zijn mars heeft. Nadat iedereen de spiertjes er los bij had bungelen, het zonnetje scheen, temperatuur aangenaam maar een onvriendelijke wind aanwezig was, werd er afgetrapt.

De eerste helft bracht een heersend SVZW naar voren. Dat ze niet in vorm waren, of wij juist wel, was te zien. In de eerste helft is er geen één doelpunt gevallen. Dat wil niet wegnemen dat er geen kansen waren, want die waren er zeker wel voor SVZW, en die leken er zo simpel in te krijgen maar zij faalden in de eerste helft om af te werken. Zodoende kreeg het tweede waarachtig ook nog een serieuse kans, waarbij de bal in een rommelige fase voor het goal lag om in te tikken. Dit werd echter niet gedaan en kon men na het fluitsignaal van de scheids richting de kleedkamers.

Nul nul is een opmerkelijke stand, waar het de vorige maal al iets van 9-0 was. SVZW leek wel onder een uit-syndroom te leiden. Ze voetbalden beter dan ons, maar ze maakten de doelpunten niet. In de tweede helft was dit even andere koek. SVZW, dat toch al het overwicht had, scoorde na een goed opgezette aanval. Dit probeerde men nog vaker te proberen, maar die pogingen werden gekeerd.
Uiteindelijk zou het 0-3 worden, waarvan 1 goed uitgespeelde kans en 1 net-niet-of-wel-op-het-randje-buitenspel-goal. Echter het was toch al te laat om er nog 3/4 in te prikken, maar we hebben onszelf toch een nederlaag bespaart, en dit getuigt toch best wel dat er thuis goed gevoetbald kan worden.