C1 pakt 3 punten voor dag en dauw

Geplaatst op 09-03-2008 14:39.

Afgelopen zaterdag 8 maart ’08 moest de C1 om half 8 bij de kantine aanwezig zijn. Dit leidde tot best wat gemopper en gemekker. Maar goed iedereen was er wel om half 8 en dus kon er snel worden vertrokken naar Gramsbergen waar de wedstrijd tegen hun C3 wachtte. Stefan die de tom tom aan had kreeg van Ria een snelheids limiet mee. Dit leidde tot een knappe prestatie van Stefan die voor de verandering eens normaal reed inplaats van onbenullig hard en lomp. Afijn, aangekomen in Gramsbergen werd de kleedkamer opgezocht en snel aangekleed. Een goede warming-up op een matig veld werd goed afgelegd. Na het inschieten floot de scheidsrechter die overigens de hele wedstrijd bijzonder goed floot voor het begin van de 1e helft. In het begin gingen Gramsbergen en Mvv elkaar niet uit de weg en dit leidde tot een klein overwicht van Gramsbergen. Maar toen was Mvv aan de beurt en de 1e echte opgelegde kans werd direct door Lars Aitink verzilverd. Na dit doelpunt was Mvv direct heer en meester Gramsbergen werd meerdere malen door Mvv over eigen helft gevoetbald en het duurde ook niet lang totdat Lars Aitink voor de 2de maal raak schoot. Mvv bleef sterk en creëerde veel kansen onder andere door Lars Jol die op de paal voor langs en over schoot en hierbij de nodige verwensingen moest uitschreeuwen. Ook Peter Bakhuis kwam met een rustige wreefbal dicht bij de kruising kwam. De 2-1 viel op een vervelende manier namelijk door een strafschop. De nummer 5 die behoorlijk opgefokt speelde brak door en een van onze spelers gaf hem een lichte duw waardoor de scheids geneigd was een penalty te geven. Jammer maar heelaas wist Remco de bal net niet te pakken. Helaas stond het weer 2-1 dit was tevens ook de ruststand. In de rust werd er door Stefan gesleuteld aan het team Mathijs van Wijk ging in de spits Lars Jol en Wessel de Ruiter ernaast. Lars Aitink ging eruit Jordy Bannink ging op zijn plek spelen en Sven Beumer op de plek van Jordy Bannink. De 2de helft werd minder goed gespeeld dan de 1e door Mvv. We werden onder druk gezet en we kwamen maar met een paar kansen in de 2de helft. Gramsbergen daar in tegen maakte ook niet veel indruk het enige wat echt gevaar genoemd mocht worden was een schot in de korte hoek die door Remco werd gepakt. Maar Mvv wist toch nog een doelpunt mee te pakken. Nadat een verdediger van Gramsbergen een handsbal maakte in het strafschop gebied mocht Jordy Bannink een strafschop nemen namens Mvv. Jordy schoot de bal in de linker hoek nadat de keeper de rechte in was gedoken. De C1 zette weer een goede stap richting 1e plaats. Volgende week speelt de C tegen Heino C3 thuis. Heino C3 wist de kraker met Nieuw Heeten C1 te winnen met 3-1. Hierdoor loopt Nieuw Heeten 3 punten achter op de nummers 1en 2 en dat zijn 1.Mvv 69 C1 2. Heino C3. Volgende week dus weer een kraker voor Heino. De C1 wenst vooral Gerjan veel sterkte die heelaas niet bij de wedstrijd kon zijn door ziekte.