Afgang MVV'69 in Hellendoorn

Geplaatst op 16-03-2008 16:45.

Zaterdag 15 maart stond de altijd beladen derby tussen de dames van Hellendoorn 2 en MVV'69 op het programma.
We gingen met veel zelfvertrouwen naar Hellendoorn, de resultaten van de laatste wedstrijden gaven hier alle reden toe, maar niets was minder waar, voor de rust tot aan de 40e minuut een gelijk opgaande partij, kansen aan beide kanten. In de 10 minuut opende MVV'69 de score, een steekbal van Anja Kamphuis op Lisanne Tighelhoff, werd door laatst genoemde goed binnen geschoten. De gasten probeerden zo snel mogelijk de score uit te bouwen, maar slaagden hierin niet. Na 40 minuten werd het 1-1, door een slecht uitgevoerde buitenspelval kon Hellendoorn scoren. Het was zaak om tot aan de rust deze stand vast te houden, maar door een individuele verdedigingsfout scoorde de ploeg uit Hellendoorn in de extra tijd de 2-1.

Na de pauze moest de ploeg uit Marle op zoek naar de gelijkmaker, maar het was de thuisclub die op 3-1 kwam in de 53e minuut, na een buitenspel doelpunt. Na 55 minuten spelen kreeg mMVV'69 een strafschop, de bal werd met de hand van de doellijn gehaald, de strafschop werd goed binnen geschoten door Gerlinde Kleinjan. Hierna was het gebeurd met de gasten, de één na andere fout volgden elkaar op, en was het aanzien wat de gasten lieten zien niet meer om aan te kijken. Hellendoorn profiteeerde hier dankbaar van en maakte er na 65 minuten spelen 4-2 van. Hiermee was de wedstrijd gespeeld, zoals gezegd het spel van MVV'69 werd steeds slechter en nog geen 2 minuten later was het weer raak 5-2, nu was het zaak om niet afgedroogd te worden, zelfs dit kon de ploeg niet voorkomen, want in de 80e minuut was het Hellendoorn die de eindstand van 6-2 liet aantekenen. Een wedstrijd om van onze kant gauw te vergeten en ons te richten op de volgende match van 29 maart tegen de combinatie van Des/Nijverdal in Marle, aanvang 14:30 uur.

Beste Speelster: Gerlinde Kleinjan