E1 gelijkspel tegen Dalfsen

Geplaatst op 03-04-2008 21:20.

In de 6e wedstrijd van deze voorjaarscompetitie moest Marle op eigen grondgebied aantreden tegen E4 van ASC'62. ASC dat met 1 wedstrijd meer gespeeld een gelijk aantal punten had, moest van Marle winnen om aansluiting te houden met de bovenste regionen. Dat zij gebrand waren op een overwinning was van meet af aan duidelijk. Ze begonnen fel en sterk, maar ook Marle liet zich van de beste kant zien. Echter werd het eerste doelpunt al een paar minuten na aanvang op naam van ASC geschreven. Onze jongens en dame vochten terug maar moesten helaas kans na kans onverzilverd zien. De bal werd overgeschoten, naast geschoten, 6 maal achter elkaar. De forse wind had hier zeker een aandeel in. Het tweede doelpunt kwam ook op conto van Dalfsen en zo was de ruststand 0-2. De tweede helft werd fanatiek begonnen en waar Marle zich de eerste helft weleens te weinig bewust was van zijn/haar teamgenoten werd de vrije man weer opgezocht en zagen we bij vlagen fantastisch mooi samenspel. Tom scoorde eindelijk een welverdiende goal en ook de gelijkstand werd vanuit een vrije trap door hem gecreëerd. Beide teams bleven onvermoeibaar doorvechten en gingen vol goede moed voor de overwinning. Een verrassende goal van Koen bracht Marle op een voorsprong. Kaka (Koelbloedige Koen) wist de uitstekend spelende keeper te overtroeven door een afstandsschot. Hilariteit en euforie. Maar.........er moest nog even gespeeld worden. Vlak voor het eindsignaal maakte Dalfsen vanuit een corner de gelijkmaker. Tevens eindstand. Met deze 3-3 uitslag is Marle ASC'62 voor nu voorbij en staan op de 5e plek met 2 wedstrijden minder gespeeld dan de nummers 1 en 2. Alle scenario's zijn nog denkbaar. Foto’s van deze wedstrijd staan op de site. Volgende week uit tegen Hulzense Boys.