Verslag dames MVV'69-TVC'28

Geplaatst op 06-04-2008 18:36.

In de voorlaatste wedstrijd deze competitie moesten de dames uit Marle afreizen naar de toekomstige kampioen TVC'28 uit Tubbergen.
Vooraf stond het al vast dat het moeilijk zou worden, immers de dames van TVC wonnen alle wedstrijden met grote cijfers. Het was dus zaak voor MVV'69 om de schade beperkt te houden. Voor de rust was het duidelijk waarom deze ploeg niet in deze klasse thuis hoord, MVV'69 werd van alle kanten voorbij gelopen en kon alleen maar verdedigen en af en toe konden de gasten eruit komen zonder grote kansen te creƩren. De thuisclub speelde met de ploeg uit Marle met gemak en kon in de eerste helft uitlopen naar een 4-0 voorsprong.

In de 2e helft probeerde MVV'69 wat meer naar voren te spelen want dat het een nederlaag zou worden stond vooraf al vast. MVV'69 kreeg enkele goede kansen om wat aan de score te doen en om de eretreffer aan te tekenen, helaas lukte dit niet. TVC vond het na de thee ook wel goed en nam het soms wat te makkelijk op, als de ploeg een maat meer gas gaf was het meestal raak en werd er gescoord en brachten ze de eindstand van 9-0 op het scorebord. Een nederlaag om gauw te vergeten en ons te richten op de laatste competitiewedstrijd op 3 mei in Holten tegen Blauw-wit.

Beste speelster: Gerdien Kosters