Helaas geen finalist

Geplaatst op 16-04-2008 21:58.

Zoals de titel al verklaart, de C1 is er niet in geslaagd om de wedstrijd tegen Wijhe '92 C2 te winnen. Het werd 2-5 voor de bezoekers.

MVV '69 begon strijdlustig, en werkte hard om het evenwicht om te buigen naar een overwicht. De lange bal werd meerdere malen gehanteerd, en dit resulteerde in een 1-0 voorsprong door een keurig afgewerkt doelpunt van Lars Jansen of Lorkeers. Echter Wijhe liet de koppies niet hangen, en voetbalde goed door. Het balletje rolde bij Wijhe beter rond dan bij Marle, maar werd niet direct beloond. Door enkele individuele kwaliteiten werd MVV op vele fronten overklast, en dit zorgde uiteindelijk voor de gelijkmaker.
Helaas voor MVV werd dit saldo verhoogd naar 1-3 of 1-2 meende ik. De koppies gingen bij sommigen hangen, en de concentratie was ver te zoeken. Er was weinig overtuiging in het spel.

Er werd afgefloten voor de rust en de aanwezige supporters hunkerden naar koffie. Helaas moesten sommigen daar eventjes op wachten, omdat dhr. van der Straate geen koffie geschonken had ;-). Desondanks smaakte de koffie goed, en werd er na de rust weer plaats genomen op de tribune.
De wedstrijd begon weer met een overwicht voor Wijhe, dat de bal wat makkelijker rond liet gaan. MVV liet zich echter niet kisten en zocht, met de nodige risico's, naar de aansluitende treffer(s). Dit mocht echter niet baten, en er kwam een tegendoelpunt. Gelukkig werd dit snel hersteld door een doelpunt van iemand (geen idee wie). Sommigen zagen nog mogelijkheden in deze wedstrijd, maar dit gedachtengoed werd al snel veranderd. Wijhe tekende de 2-4 en de 2-5 aan, door wat stuntelig & risicovol verdedigen achterin.

Hoe dan ook, de C1 is altijd nog in staat om het kampioenschap te pakken, en a.s. zaterdag staat er een heel belangrijke wedstrijd op het programma! Veel succes!