Hard werken wordt beloond

Geplaatst op 26-04-2008 21:44.

Het tweede is er in geslaagd om met 1-0 te winnen van OZC 6. Na 2 zaterdagen tegen OZC 7 te voetballen (gelijkspel en verlies), moest het een en ander recht gezet worden tegenover OZC. Na 3 weken hebben we wel genoeg van die gele shirts gezien, dus hoppatee afwerken met die handel.

Met een krappe selectie van 12/13 man werd er redelijk verdedigend gevoetbald. Dit ging ons goed af. Zo goed zelfs dat er kansen ontwikkeld werden. Hier werd er slechts 1 puik afgewerkt door een hard schot van Arjan Klein. De ruststand was dan ook 1-0.

Het management-team bestaande uit Wim J., Herald H. & Leendert-Jan H. wisten de goede besluiten te nemen, en ons te motiveren in de rust. De tweede helft bestond voornamelijk uit hard werken. Dat de knollen op waren, was wel te merken. Maar door strijdlust zijn we er doorgekomen en werd dit beloond met een overwinning inclusief een groen kistje. Dit werd geconsumeerd onder genot van een hapje en vrouwelijk schoon op veld 2 (?).

Tot zover dit verslag van het tweede, wat nu in punten gelijk staat met het derde. Daar moet wel even bij vermeldt worden dat ons 9 punten (en eventueel nog 9 punten wegens 3 niet gespeelde wedstrijden) ingehouden zijn.

Verder nog de felicitaties voor het team van Jelle, de D1, met behalen van het kampioenschap!

Volgende week de laatste competitiewedstrijd tegen Voorwaarts V. 3 uit Westerhaar. De wedstrijd begint om half een.