Geen fouten MVV'69 in Holten

Geplaatst op 04-05-2008 15:02.

MVV'69 moest vandaag voor de laatste wedstrijd afreizen naar holten om te spelen tegen de plaatselijke club Blauw-wit'66. In het begin van de wedstrijd was het de thuisclub, dat beter speelde dan de gasten uit Marle en al na 5 minuten was het 1-0. Hierna pakte MVV'69 zich en ging op zoek naar de gelijkmaker, nog geen 5 minuten later werd het gelijk door Anita Veurink. Beide ploegen kregen nog enkele goede kansen, hieruit scoorde wederom Anita Veurink in de 30e minuut de 1-2. Het spel bleef op en neer gaan en was voor het talrijke publiek aantrekkelijk om naar te kijken.

Na de pauze een zeer aanvallend MVV'69 dat tegen de hekkesluiters uit Holten snel afstand wilde nemen in de score, de gasten creƫerden 6 a 7 hele goede kansen, maar door wat voor reden dan ook, wilde de bal niet in het doel, en was het Blauw-wit dat door snelle uitvallen soms levensgevaarlijk voor de uitstekende keeper Gerdien Kosters verscheen. In de 68e minuut eindelijk de verdiende 1-3, na wat fouten in de verdediging van de thuisclub kon Anita Veurink profiteren, met een uitstekend afstandschot van ongeveer 30 meter besliste zij de wedstrijd. Hiermee was het verzet van Blauw-wit gebroken, MVV'69 ging door om de score nog wat op te voeren, in de 89e minuut was het Mirjam Stokman met een geplaatste bal, de eindstand van 1-4 liet aantekenen. Na een moeizame start een verdiende overwinning voor de ploeg uit Marle.

Terugkijkend op het afgelopen seizoen werd er wisselvallig gepresteerd, tegen 2 ploegen was niet te voetballen namelijk TVC'28 en Eversberg, de andere ploegen met uitzondering van Blauw-wit, deden elkaar niet zoveel. In de ranglijst zijn we in de middenmoot geeindigd met 23 punten uit 18 wedstrijden.

Beste speelster: Gerdien Kosters