Zijn we weer

Geplaatst op 07-08-2008 09:08.

Jaja daar zijn we weer de 13 dikhoofdjes die Marle rijk is. Na een mooi en succes vol jaar als C1 team zijn we dit jaar de B1 van Marle. Na dat zaterdag de eerste jongens de zware 1e training ondervonden is er eigenlijk rond de B1 nog niet zo gek veel gebeurd. Maar niet getreurd dinsdag beginnen we na een goede (te goede ) vakantie weer met onze trainingen en wedstrijden. De eerste wedstrijden zullen daarna ook gauw volgen i.v.m. het KNVB beker toernooi. De tegenstanders zijn de volgende clubs: DKB B1 Raalte B1 Dalfsen B2. U ziet het een paar stevige een mooie oefening voor ons dus. Overig beginnen we dit jaar met een bijna geheel nieuwe technische staf onderleiding van niemand minder dan Wilburt Laarman. Hier heeft u klein lijstje met namen.
Technische Staf:
Hoofdtrainer: Wilburt Laarman
Assistent trainer/ Leider: Erik Beumer
Assistent trainer/ Vlagger/ Keeperstrainer: Stefan Bartels

Selectie:
Keeper: Remco Haselhorst (tevens uw verslagschrijver)
Verdedigers: Mark Telman Patrick Jaspers Jordy Bosch Jarno Thijs
Middenvelders: Marinus van Lenthe(c) Lars Aitink Jordy Bannink
Aanvallers: Lars Jansen of Lorkeers Sven Beumer Peter Bakhuis Mathijs van Wijk Wessel de Ruiter

U ziet het de zelfde 13 kuukenties als vorig jaar. Ook een leuke vermelding is dat we er dit jaar totaal nieuw bij lopen. Henk Kamphuis was zo vriendelijk om ons nieuwe shirts te geven met de verassende kleur oranje. Henk toch nog even bedankt voor het nieuwe tenue. Nou na deze eerste paar woordjes vooraf is het wel weer mooi geweest. We hopen u te zien langs de lijn dit jaar.
Tevens is er een verzamel map aan te vragen met alle verslagen van het aankomende seizoen er in die logischer wijs aan het einde van het seizoen overhandigd worden.
Aju he
De B1