MVV '69 - DKB

Geplaatst op 11-10-2008 18:59.

In een wedstrijd waarin door beide teams slordig met kansen omsprongen, maar daardoor wel boeide, werden de punten aan het eind verdeeld. In de 60e minuut scoorde Rick Heisterkamp de 1-0. Bij DKB hadden de spelers steeds commentaar op de goed leidende scheids, dhr. Loman uit Zwolle. Dit kwam dan ook 1 speler op 2 x geel, dus de rode kaart te staan. Door een verdedigingsfout kon Thijs Wolterink in de 80e minuut de 1-1 scoren. Hierna kreeg Leon Jansen of Lorkeers nog een uitgelezen kans om te scoren, maar werd de bal gestopt door de DKB keeper. Over het geheel genomen had MVV '69 wel meer verdiend dan dat ene punt. Man van de wedstrijd vlg. trainer Rein Vos was Jelle Grevelman. Stond vaak op de goede plek en deed prima wat hij moest doen.