B1 laat niks heel van DES

Geplaatst op 30-11-2008 12:43.

Zaterdag 29 november 2008 10.00 uur s’ morgens. Mvv trapt af tegen DES. De B1 moet deze wedstrijd winnen om in ieder geval de 5de plek te behouden.
Opstelling Mvv:
Keeper: Remco Haselhorst
Verdediging: Marinus van Lenthe(c), Jordy Bosch, Patrick Jaspers, Jarno Thijs
Middenveld: Mark Telman, Jordy Bannink, Lars Aitink
Aanval: Lars Jansen of Lorkeers, Sven Beumer, Wessel de Ruiter
Wissels: Mathijs van Wijk, Peter Bakhuis

Mvv startte geweldig, een paar combinaties via Marinus Lars Aitink en Jordy Bannink en Lars Jol kon beheerst binnen schieten. Een paar seconden na de aftrap 1-0 voor Mvv. DES dat nog sliep liet ons mooi voetbal spelen en na 5 minuten was het 2-0. DES was nog niet wakker en de 3-0 werd nog binnen de 10 minuten speeltijd gemaakt.

Na deze goal was DES eindelijk wakker. Helaas wel want Mvv werd achter uit gedrukt en van het mooie voetbal was geen spoor meer te bekennen. Door een misverstand achterin kon een DES speler raak schieten, hierbij liep hij wel een klokkenspiel op die Remco per ongeluk aan hem uit deelde. Mvv klungelde maar een beetje door. Jordy Bosch had in de 1e helft een beetje pech en liep per ongeluk de bal in eigen doel 3-2 dus.

Toen was het rust, Wilburt was niet tevreden en liet dit horen. We moesten veel meer werk gaan verzetten om deze wedstrijd te gaan winnen. Hier had hij gelijk in en in de 2de helft die van scheidsrechter Johan Schutte op veld 2 verder gespeeld moest worden werd veel fanatieker aangepakt.

Mvv kreeg het nog wel even moeilijk in het begin van de 2de helft. Maar nadat DES een klein kansje kreeg die door Remco eenvoudig werd gestopt keerde het spel. Mvv daverde door en liet DES achter zich. Binnen de kortste keren was het 5-2 .

Toch voetbalde Mvv niet goed. Bij vlagen was het spel wel goed en verzorgd. Je zag in ieder geval wel dat Mvv op positie spel had getraind. Ook was Mvv fanatieker iedereen deed mee en zo werd de stand opgekrikt naar 8-2.

Een goed resultaat werd dus behaald en onze inspanningen tijdens de trainingen werden zichtbaar. Gewoon goed blijven door trainen en dan kunnen we zeker hoog eindigen in deze competitie.

Volgende week om half 3 tegen en in Nieuw Heeten voetballen. Hopelijk zien we u daar.

Ook het 1e behaalde hun 1e overwinning van het seizoen. Het was een machtig mooie wedstrijd.