B1 laat het compleet afweten

Geplaatst op 08-03-2009 17:18.

Zaterdag 7 maart 11.00 de wedstrijd Mvv'69 B1 - Voorwaarts B1 begint onder leiding van Gerrit Fikkert. Westerhaar oogde naar onze kant een lastig te bespelen tegenstander. Fysiek waren ze veel beter dan onze ploeg. Mischien wel een rede voor het belabberde spel van Mvv deze wedstrijd. Eerst de opstelling.

Keeper: Remco Haselhorst
Verdediging: Mark Telman, Jordy Bosch, Patrick Jaspers, Jarno Thijs
Middenveld: Marinus van Lenthe(c), Lars Aitink, Jordy Bannink
Aanval: Lars Jansen of Lorkeers, Peter Bakhuis, Sven Beumer

De wedstrijd begon helemaal niet slecht voor Mvv nadat de 1e aanval van Voorwaarts verijdeld was counterde vlug en binnen 1 minuut was het 1-0 voor Mvv. Na dit bliksem doelpunt was de wekker nog niet gegaan bij Voorwaarts. Na een overtreding van Voorwaarts mocht Mark Telman deze namens Mvv nemen. Met een sierlijke krul bal wist hij Lars Aitink precies te bedienen die geen moeite had om de 2-0 binnen te schieten.

Na deze vlugge goals schakelde Mvv op halve kracht over. Het voetbal van onze kant was dramatisch. Had de verdediging de bal dan bood het middenveld zich wel aan maar kon er verder weinig meer mee doen. Laten we dan maar niet de schuld geven op het armzalige veld waar we op speelden. Vreemder wijs moest het oudste jeugd team op het 2e weiland voetballen terwijl de D1 op het 1e veld mocht. Maarja daar mag je de schuld niet op geven. Mvv toonde weinig inzet en lef en na een communicatie fout tussen de keeper en laatste man van Mvv was het 2-1.

Helaas voor ons was Voorwaarts nu helemaal wakker en zette ons aan alle kanten flink onder druk. De keeper kon weinig ballen goed via de vleugels weg spelen zonder dat er een Westerhaarse speler tussen zat of stoorde. In de hoek van het veld verloor Mvv de bal Westerhaar zette laag voor en de 2-2 was een feit.

De wedstrijd sukkelde zo nog een beetje door en toen floot Gerrit voor de rust. Wilburt was allerminst tevreden over het vertoonde spel. Mvv was te slap en gewoon weg dom aan het voetballen. Er was op het middenveld te weinig werklust om deze wedstrijd naar Mvv's hand om te zetten. En niet alleen het middenveld had te weinig werklust het hele team heeft met elkaar de 1e helft verprutst.
Wilburt nam enkele maatregelen zo kwam Mathijs erin voor Marinus. Mathijs werd rechtsback gezet en Patrick schoof door naar de rechtshalf.

Opstelling 2de helft:
Verdediging: Mark Telman(C) , Jordy Bosch, Mathijs van Wijk, Jarno Thijs
Middenveld: Jordy Bannink, Lars Aitink, Patrick Jaspers
Aanval: Lars Jansen of Lorkeers, Wessel de Ruiter, Sven Beumer

Het 1e gedeelte van de 2de helft liep wel redelijk. Mvv was bij vlagen met combinaties de betere van het veld. Maar het mankeerde nog steeds aan inzet en vechtlust. Behalve bij 1 man namelijk Wessel de Ruiter alias de Buffel. Wessel liet zijn tegenstander geen moment met rust hij stoorde als of zijn leven de vanaf hing en met succes hij veroverde ballen. Maar helaas heeft Wessel niet het schot waarmee hij doelpunten kan maken of een andere de mogelijkheid kan geven. Maar op de trainingen oefent hij fanatiek om zijn schoten te verbeteren.

Mvv en Westerhaar hobbelden beiden verder in de wedstrijd. Aan beide kanten werden kansen gecreƫerd maar Lars Jol kreeg een ongelofelijke kans maar schoot helaas over. Nu schoot er bij sommigen even de frustratie er in want eerlijk gezegd moeten deze kansen worden afgemaakt. Maar goed Mvv pruttelde verder de wedstrijd in. Voorwaarts werd nu een tijd sterker dan Mvv. Dit leverde voor hun enkele kansen op maar Mvv's verdediging wist veel kansen te keren. Maar Westerhaar had ook een Wessel alleen heette deze Heino. Hij buffelde door de verdediging en schoot tegen de paal Jarno probeerde nog weg te werken maar voordat dat lukte schoot Westerhaar 2-3 binnen.

Zwaar balend trapte Mvv weer af op zoek naar de gelijkmaker. Deze kreeg het gelukkig voor ons wel. Na een goede pass op Lars Jol ronde deze gelukkig nu wel af. 3-3 was de stand en Mvv rook meer. Maar Gerrit Fikkert blies de wedstrijd af en zo moesten beidde partijen zich met een punt tevreden stellen.

Na deze wedstrijd was een punt ook niet meer dan Mvv verdiende.

Volgende week naar Hardenberg tegen HHC B4.

Als u nog even tijd hebt moet u zorgen dat u om kwart over 11 ergens langs de lijn staat bij HHC.