Mvv'69 MB - Enter MB : 1-1

Geplaatst op 19-04-2009 00:18.

hiero weer een verslag van MB1 :D
Meisjes B hadden de laatste paar weken elke pot vorloren dus we vonden dat we nu wel een keer weer mochten winnen. Om 10uur werd het begin signaal gegeven door dhr heuver.
mvv begon de eerste 20 minuten goed, wel 100 kansen maar geen een bal ging erin, helaas. maar mvv bleef vechten voor de bal. het laatste kwartier zakten we iets af en toen scoorde enter vanuit een corner een goal; 0-1. Dit was domweg een geluks goal. Dit was tevens de rust stand.

-rust-

De 2e helft begonnen we meteen weer strak en binnen 5 minuten was het raak: 1-1, gescoord door Annerieke.
De tegen partij begog steeds meer te schoppen en schoffelen.. maar hierdoor lieten wij ons niet van de kaart brengen en het ging gelijk op. Het was spannend maar.. meer zit er voor vandaag helaas niet in. We hadden deze pot met 2 vingers in de neus kunnen winnen maar het geluk zat ons ook niet erg mee.

Volgende week: HHC MB - Mvv69 MB om 10.00uur