B1 houd de 3 punten in huis

Geplaatst op 05-10-2009 19:05.

Op zaterdag 3 oktober 2009 om 10.45 starte de B1 aan de 3de wedstrijd in de competitie. De tegenstander van vanmorgen was HHC B4 een tegenstander waarvan veel werd verwacht.

Opstelling Mvv
Doel: Remco Haselhorst
Verdediging: Marinus van Lenthe, Mark Telman(c), Wessel de Ruiter, Jarno Thijs
Middenveld: Jordy Bannink, Lars Aitink, Patrick Jaspers
Aanval: Lars Jansen of Lorkeers, Peter Bakhuis, Sven Beumer
Wissels: Mathijs van Wijk, Lennard Schonewille
Afwezig: Marc Bosch maar waarom?

Mvv starte wat slaperig en kreeg daarom direct een dikke kansen tegen. De bal ging gelukkig op de lat waardoor bij Mvv de wekker ging. Nu ging Mvv steeds beter voetballen en kreeg ook de kansen voor een doelpunt. Daar bij moet wel gezegd worden dat HHC ook de kansen kreeg. Maar Lars Jol kreeg het weer op de heupen en schoot de 1-0 binnen.

Hierna volgde de 2-0. Maar toen kreeg Marinus een vervelende tik waardoor hij jammer genoeg maar op halve kracht verder kon. Hier profiteerde Hardenberg van door met de 2-1 binnen te schieten.

Helaas voor ons, maar je hebt ons zomaar niet. HHC gaf qua verdediging te weinig en zo konden Lars Jol, Sven Beumer en Lars Aitink zich onderscheiden met een doelpunt. Met deze tussen stand gingen we de rust in.

Wilburt was zeker niet ontevreden over ons. En dat was in mijn oogpunt ook zeker niet nodig. We speelden aardig voetbal en bij vlagen zelfs er goed. Met enkele wijzigingen in de opstelling gingen we verder.

HHC kwam nu wat beter uit de kleedkamer en dreef ons wat meer terug op eigen helft. Maar ja wij hebben Lars Jol TDI die de verdediging van HAHAC lachend voorbij liep. Maar dan heb je er van die type's bij lopen waar dan de stoppen door slaan. Maar aangezien we dat wel gewend zijn besteden we daar verder geen aandacht aan en ook zeker niet op andere uitlatingen van dit team.

Maar goed de wedstrijd ging wel door en nadat wij de stand op 6-1 hadden gezet lieten we de teugels te veel vieren en gaven zomaar 2 doelpunten weg. Met 6-3 op het scorebord werd het ons net iets te heet onder de voeten.

Tijd voor de 7-3 dacht u? Dat dachten wij ook en deze werd dan ook afgerond.

Zo blijft Mvv'69 B1 aan kop in de 4e klasse E.

Volgende week reizen we af naar Wijhe om daar tegen wederom een B4 te spelen. De geruchten gingen dat dit team van het andere geslacht is. Dus B1 spelers de schiere kleren aan en tanden poetsen. We verwachten zeker dat Ria Thijs dit persoonlijk komt controleren. Als team moeder moet je toch weten hoe je jongs dr bie loopt.

Tot de volgende wedstrijd.

Good Goan

B1