Dames MVV houden punten in Marle

Geplaatst op 27-02-2010 17:26.

Zaterdag 27 februari stond de wedstrijd tegen Achilles Enschede op het programma.
MVV'69 begon redelijk goed aan de wedstrijd, creeƫrden wat goede mogelijkheden, Een mooie voorzet van Anita Veurink gegeven op Gerlinde Kleinjan, maar deze miste ze helaas net. MVV'69 ging op zoek naar de voorsprong en slaagde er iets later in de 20e minuut wel in om te scoren, weer een mooie voorzet van Anita Veurink op Gerlinde Kleinjan die hem feilloos binnenschoot, 1-0.
Het was de eerste wedstrijd weer naar een lange winterstop, beide kanten hadden nogal moeite om weer in het spel te komen, maar het was nu zaak voor de dames van MVV'69 om de voorsprong te behouden en proberen de score verder uit te bouwen.
In de 40e minuut aan strafschop voor de kant van MVV'69, Anita Veurink werd onderuit gehaald binnen de 16. Deze werd door haar zelf genomen, helaas faalde ze in de afwerking.

Na de thee eigenlijk het zelfde spelbeeld, MVV'69 had wel de overhand in deze wedstrijd maar wist niet goed door te drukken. In de 49e minuut een vrije trap genomen door Anita Veurink, zij wist hem vanaf de 20 meter in het doel te krijgen! 2-0. Even later een hoekschop genomen door Anita Veurink die het hoofd van Gerlinde Kleinjan wist te vinden, maar deze raakte de bal niet goed en schampte net langs het hoofd.
Beide kanten probeerden nog van alles, maar het ontbrak in de afwerking. Lisanne tighellhoff had vlak voor het eind nog een goede kans, door een voorzet van Anita Veurink, maar ook deze bereikte het doel niet.
De stand bleef bij 2-0, de punten bleven in ieder geval in Marle!

Beste speelster: Gonneke Bartels