B1 krijgt gedwongen remise

Geplaatst op 28-02-2010 12:26.

Op zaterdag 27 februari startte de B1 aan het nieuwe seizoen. Zoals u weet in de 3e klasse. Het winterweer maakte de 1e 2 wedstrijden onmogelijk dus was Excelsior B5 de 1e tegenstander in de competitie.

Opstelling Mvv’69
Keeper: Remco Haselhorst
Verdediging: Marinus van Lenthe (c), Mark Telman, Marc Bosch, Jarno Thijs
Middenveld: Jordy Bannink, Lars Aitink, Patrick Jaspers
Aanval: Lars Jansen of Lorkeers, Sven Beumer, Wessel de Ruiter
Reserves: Mathijs van Wijk, Peter Bakhuis, Lennard Schonewille

De wedstrijd Startte erg slecht met veel balverlies en weinig tot geen combinatie spel. Iets wat Mvv zich mag aanrekenen. Hierbij moet gezegd worden dat het veld veel te wensen overliet. Excelsior trok de wedstrijd zo goed als dat mogelijk was naar zich toe. Maar tot grote kansen kwam het niet. De verdediging van Marle was sterk genoeg om doelpunten te voorkomen.

Maar Mvv wist met enkele snelle aanvallen 2 goals te maken. Lars Jol werd door Marinus en Jordy 2 keer vrij voor de keeper gezet. Lars faalde niet en tekende voor 2 treffers. Zo stond het in de rust 2-0 voor Mvv. Misschien wel een beetje tegen verhoudingen maar goed doar werd oons de pis niet lauw van.

Wilburt vond het spel bij vlagen goed. Maar we leden te veel balverlies en sloten niet goed aan als we aanvielen. Hierdoor stonden de aanvallers vaak alleen. Met wat wijzigingen gingen we het veld weer op.

Dat Excelsior het er niet bij liet zitten werd direct wel duidelijk. Meneer de grensrechter deed er alles aan om minimaal een punt in Rijssen te houden. 2 keer meende hij een buitenspel staande Mvver te zien. Daarop stak hij zijn vlag in de lucht. En door deze wanhoopspoging verijdelde hij 2 Marlese goals.

Logischer wijs hadden enkele Mvvers daar wat op te zeggen. Maar daar ging Meneer heel tactvol mee om. Wij waren boeren en nog meer agrarische hoogstandjes. Jammer dat de beste man door zijn acties de wedstrijd verpestte. Het werd er namelijk niet vriendelijker op. Met harde acties.

Excelsior kon 2 keer tot scoren komen. En kwamen dus op gelijke hoogte.
Na het laatste fluitsignaal gingen we dus bestolen van het veld. Maarja je kunt er nog wel 3 pagina’s over vol typen je doet er niks aan. Helaas dat het zo moest.

Volgende week staan we tegen over Almelo B2 een lastige tegenstander.
We hopen u om 11.00 te mogen begroeten in Almelo.

Good Goan

B1