eerste wedstrijd voor de meisjes na de stop!

IEDEREEN NOG EEN GELUKKIG 2010,
ja we weten het ; het is al bijna MAART!
maar maakt niet uit , beter laat dan nooit ! toch?
haha, nou ja ..

Dit was de eerste wedstrijd voor de meisjes in 2010. Nadat we het nieuwe jaar goed zijn begonnen met ; 1 buiten training, 1 zumba les & voor de gene wat zich hadden opgegeven daarna nog een training in de gymzaal in luttenberg & een toernooitje met VVH afgelopen woensdag konden we beginnen aan de wedstrijd MVV'69 - PH.

Nadat we ons om hadden gekleed en een '' warme '' warming up hadden gedaan konden we beginnen aan de wedstrijd tegen PH. PH had aftrap en Marle koos kant. De wedstrijd liep erg gelijk op. De eerste helft had zowel Almelo als Marle vaak de bal en kreeg kansen. Nadat Marle slordig verdedigde kreeg Almelo kansen. Na een aantal mooie reddingen van onze keepster Anita was er ook helaas één niet te houden. Marle gaf de moed niet op en probeerde ook een aantal ballen. Dyon was onze scheidsrechter en floot na 37 (?) minuten af. De leiding van PH vond het wel tijd en begon te protesteren dat de scheids af mocht fluiten.

In de rust hebben we gewisseld en natuurlijk heeeeéeeeerlijke warme thee gedronken. Dit hadden we wel even verdiend hoor na weer een lange tijd gevoetbald te hebben. De leiding van ons was opzich nog wel tevreden over ons. Overigens moesten we wat meer ons lichaam gebruiken aangezien PH daar erg goed in was. Nadat we de warme thee ophadden gingen we weer het veld op.

Het begon net zoals in de eerste helft weer gelijk op. Annerieke kreeg een mooie kans maar helaas schoot ze tegen de keepster. Marle brak wel vaker door de verdediging van PH heen maar helaas leidde dit door niets. PH daarin tegen kon te makkelijk door onze verdediging komen en kwamen we op een 2-0 achterstand. Kort daarna floot Dyon ook af.

De volgende wedstrijd is zaterdag 6 maart ; MVV'69 - De Zweef!