Marle wint overtuigd in Almelo

Geplaatst op 06-03-2010 19:20.

Mvv moest de warming-up op een knollenveld doen. De weersomstandigheden waren slecht, koude noordoosten wind. Maargoed er werd lekker gespeeld. We hadden vandaag een paar afwezigen door omstandigheden waren ze verhinderd. We begonnen de wedstrijd matig maar in de loop van de 1e helft vielen er doelpunten, Dit was in het voordeel van ons er werden goede strakke ballen gegeven van uit de verdediging. Het onmisbare koppel en Van Lenthe en Telman hielden het achterin aardig vol. Met goede combinatie naar het middelveld zodat we het spel breed konden houden. Er werd vandaag weinig lange ballen gehanteerd tot grote tevredenheid van Wubbo. Er werden een paar beste slidings gedaan op de benen van ons maar we lieten ons niet kisten. Het was rust iedereen nam een slokje ranja in plaats van thee, er werd wat gebabbeld maar we speelde goed dus er was weinig op aan te merken.
We gingen weer naar het veld voor de 2e helft. Er werd aardig gespeeld door beide kanten. Aitink kon het af en toe niet laten om de benen van een tegenstander mee te nemen met gestrekt been. Door niet goed opletten van de backs konden de Almeloƫrs via de flank af en toe opkomen. Maar dit werd in de kiem gesmoord door Remco die later mee mocht doen in het 2e in plaats van het 1e.

De scheidsrechter begon met onnodige kaarten te strooien de eerste was voor Marc Bosch. Die mocht voor 5 minuten na de kant met als gevolg dat er doelpunt werd gemaakt door de tegenstanders. Na een gevecht om de bal die in het net lag werd er 1 aan de Almelose kant uitgestuurd. Niet veel later viel het 2e doelpunt wat werd gemaakt door de Almelose kant. Met als gevolg een gevecht om de bal tussen Remco en de tegenstander werd er nog wat gescholden met als gevolg dat Telman na de kant mocht. Niet veel later viel dan ook het 3e doelpunt. Marc Bosch mocht er weer in dus het was 11 tegen 10 we konden het achterin wel redelijke dicht houden. Telman mocht er weer in en kon gelijk zijn 3e assist op naam zetten in deze wedstrijd. Niet veel later floot de scheidsrechter af het was dan ook 3-6 in ons voordeel.