meisjes B tegen de koplopers!

Geplaatst op 07-03-2010 22:04.

Het was eens een koude,frisse zaterdag ochtend! Om kwart over 10 mochten de meiden allemaal aanwezig zijn. De tegenstanders van deze dag waren de meisjes van De Zweef. We wisten dat dit een zware pot zou worden aangezien de vorige wedstrijd met 4-1 hebben verloren in Nijverdal. Nadat we de kleren hadden aangetrokken konden we beginnen aan de warming-up. Nadat we een goeie voorbereiding hebben getroffen konden we aan de wedstrijd beginnen.

De eerste helft verliep gelijk op. Marle zette goed druk in de achterhoede van De Zweef. Ook hun hadden kansen maar ze braken niet door onze verdedigers. Na ongeveer 15 minuten kwam dan ook het geweldige schot van Annerieke zodat wij met 1-0 voor stonden. Wie had dat ooit gedacht! Wij als nummer 4 ( volgens mij ) tegen de nummer 1. De wedstrijd was nog lang niet afgelopen dus we moesten er nog een tijdje voor knokken. Doordat De Zweef een corner kreeg kwamen wij in moeilijkheden. We weten van onszelf dat dat geen sterk punt van ons is. Helaas kreeg de spits van hun de kans om te scoren en zo stond het 1-1. Maar er was nog tijd. Marle maakte ook kansen en zo kwam Kyra tot schot op de keepster. 2-1! Nu maar proberen dat we dit vast konden houden. Dyon floot af en zo gingen we de rust in met een 2-1 voorsprong.

In de rust stond dan die heerlijke warme thee voor ons klaar. Toch wel fijn zoiets warms in die koude buitenlucht. Maar ja, we zijn hier voor de voetbal & niet voor de thee. Hermi vond het niet eens zo slecht gaan en was opzich best wel trots op ons! Wij moeten nog steeds leren om ons lichaam te gaan gebruiken. Dit is dus een goeie oefening voor de volgende training!

De 2e helft begon en dat is meestal het diepte punt voor ons. We zien het meestal kleurig in in de 1e helft maar al gauw wordt dat veranderd. Net zoals afgelopen zaterdag. We kwamen moeilijk in het ritme terug. De Zweef kreeg meer kansen en wij waren niet goed aan het opletten achterin. Zo kreeg de midmid van De Zweef steeds de kans om vrij rond te lopen! Helaas scoorde De Zweef de 2-2 en dit was ook tevens de eind uitslag. De Zweef baalde maar Marle was tevreden met hun punt! Tot de volgende wedstryd!