MVV '69 - Bruchterveld

Geplaatst op 20-03-2010 20:53.

M.V.V. 69 begon goed aan de wedstrijd tegen Bruchterveld 1. Na een rustig begin was het M.V.V. 69 die het heft in handen nam. Aanvallen was het motto. Dit leidde in de 20 ste minuut tot de 1-0 voor de Marlenaren. Uit een rommelige situatie wist Lammerink te scoren voor M.V.V. 69. Hierna was M.V.V.69 ook een tijd lang de betere ploeg. Maar gaande weg de eerste helft kreeg Bruchterveld wat meer grip op de wedstrijd. Dit resulteerde tot een bal op de paal in de 44 ste minuut. De ruststand bleef 1-0 voor M.V.V.69.

Na de thee een heel ander Bruchterveld. Zij gingen direct wat meer in de aanval en al in de 50 ste minuut was de gelijkmaker een feit. Daarna voor beide doelen toch kansen maar hieruit wist M.V.V. 69 niet te scoren. En zoals het dan vaak gaat weet de tegenstander dan wel te scoren. Rond de vijfenzeventigste minuut bracht Bruchterveld de 1-2 op het scorebord. Dit na een fout van de goed keepende Arjan Klein van Marle. De M.V.V-ers deden er alles aan om de stand nog in evenwicht te trekken, maar hierdoor kreeg Bruchterveld wat meer mogelijkheden en zo rond de tachtigste minuut kwam de stand 1-3 op het scorebord. De aanvalsdrift van M.V.V. 69 werd door Bruchterveld omgezet in hun voordeel. De eindstand bleef 1-3. Ondanks een goede wedstrijd van de Marlenaren ging de tegenstander toch met de volle punten naar huis.