Marle wint in Kloosterhaar

Geplaatst op 25-04-2010 11:18.

Vanaf de aftrap een gelijk opgaande wedstrijd. geen van de beide ploegen wist zijn stempel op de wedstrijd te drukken. Toch kreeg M.V.V. 69 gaande weg de wedstrijd wat meer grip op de wedstrijd. In de 25 ste minuut kwam M.V.V. 69 op voorsprong door een doelpunt van Ronald Sasbrink. Uit een prima voorzet van de rechterkant kopte hij de de 0-1 voor M.V.V. 69 binnen. Hier hadden de voetballers uit Kloosterhaar toch echt niet op gerekend, want een wedstrijd tegen de nummer laatst in de compitie was toch een formaliteit. Echter de Marlenaren gaven geen krimp en in voetballend opzicht moest Kloosterhaar de zeilen bij zetten. Nog voor de rust werd er door Kloosterhaar twee keer gewisseld, maar de ruststand was gewoon 0-1 en daar mocht Kloosterhaar blij mee zijn want echt uitgespeelde kansen waren er voor hen niet geweest.

Ook na de rust bleef de strijdlust van de Marlenaren uitstekend. Vanaf het begin werd alles weer goed opgepakt en op pogingen tot een aanval van Kloosterhaar werd direct goed gereageerd door de spelers van M.V.V. 69. Tot echt doelrijpe kansen kwam Kloosterhaar dan ook niet. Ook de Marlenaren kregen geen kansen, maar dat was ook niet zo'n probleem bij deze stand. Zo werd er nog een tijdje heen en weer gevoetbald maar Kloosterhaar kon niet de rol opeisen die ze eigenlijk wel graag gewild hadden. M.V.V. 69 bleef keurig overeind en in laatste minuut kreeg M.V.V. 69 zelfs nog een mogelijkheid om het verschil uit te drukken in twee doelpunten. Dit werd door de keeper van Kloosterhaar echter voorkomen en zo bleef de eindstand 0-1.
Dit keer kon M.V.V. 69 wel het veld met opgeheven hoofd verlaten. Prima partij en zoals de meeste tegenstanders ons al vaak vertelden. "wie,j snapt niet dat jullie nog steeds onderan staot" konden wij met een voldaan gevoel weer naar Marle toe.

Man of the match: Leon Jansen of Lorkeers