Laatste competitiewedstrijd B1

Geplaatst op 16-05-2010 11:03.

Zaterdag 15 mei werd de laatste competitiewedstrijd van de B1 gespeeld in Aadorp tegen de lokale vedetten van ASV ’57. De wedstrijd werd gespeeld op kunstgras. Het fluitsignaal voor de aftrap klonk en binnen enkele luttele seconden wist de Marlese aanval de verdediging van ASV ’57 te omzeilen. ASV was duidelijk nog niet wakker. De 0-1 die in ons voordeel op het scorebord stond was tegen de verhouding in; ASV bepaalde het spelbeeld en had een lading kansen van heb ik jou daar. Ze faalden echter hard in de afronding. Het werd geheel tegen de verhouding in 0-2 voor Marle. Zelfs Mark Telman die een sprint van de ene kant van het veld naar de andere kant waagde met de bal had nog een dot van een kans; binnenkant paal maar helaas niet in de goal. Het rustsignaal klonk en de lange wandeling richting de kleedkamer kon beginnen.
De tweede helft ongeveer eenzelfde spelbeeld, ASV ’57 dat de goede kansen had maar weer faalde in de afronding door onder andere puik keeperswerk van Remco. Toch liet de Marlese verdediging wat steekjes vallen en kon ASV heel snel een aantal doelpunten bijtellen, welgeteld tot 5-2! Aan de kant leek het alsof het gespeeld was. Marle kwam echter stukje bij beetje terug en er werden nog 2 doelpunten bij gemaakt, zodat het weer 5-4 werd. Het werd alsmaar spannender en vlak voor het eind wordt een doorgebroken speler van Marle onderuitgehaald en de scheidsrechter wees kordaat naar de penaltystip. De penal werd genomen en helaas werd deze gemist en zo was ook het einde van de wedstrijd.
Volgende week hebben we nog een toernooitje in Luttenberg en dan is het voetbalseizoen afgelopen. De voorbereidingen voor het kampweekend zijn ondertussen al begonnen, wat ons volgende project zal zijn.