Mvv'69 F1 kampioen!!!!

Geplaatst op 17-05-2010 21:10.

Na een enerverend en spannend seizoen, is mvv’69 F1 kampioen geworden!
15-05-10, klokslag 10.00 uur, zijn we met een groot aantal auto’s richting het vernieuwde sportpark van Ozc, de nummer twee van de ranglijst vertrokken.
15-05-10, 11.00 uur plaatselijke tijd, zijn we begonnen met de wedstrijd, onder luid gejoel van de aanwezige supporters, (inclusief mooie spandoeken!!)
Na een boeiende eerste helft, 3-0 ruststand, wat toch wel een beetje een teleurstelling is voor het sterrenensemble van Marle.
Tijdens de rust hebben de spelers een heftige peptalk gehouden onderling… en de mouwen opgestroopt om er toch nog drie in te schieten.
Na een fantastische tweede helft van onze jongens, is het toch gelukt om er drie in te schieten, wat het kampioenschap betekende.
Na alle feest perikelen, zijn we weer teruggegaan richting Marle, waar ons een mooi ritje stond te wachten op de vrachtwagen.
Toen we vervolgens weer terug kwamen bij de kantine, kregen we patat en drinken, hiervoor onze dank!
Al met al een geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar.

Verder wil ik het volgende nog vermelden:
Alle spelers hartstikke bedankt voor de geboden inzet dit seizoen.
Alle mensen die dit kampioenschap mogelijk gemaakt hebben, (ouders etc.,) hartstikke bedankt voor de steun en de aangeboden voorwerpen.
Roelf Kamphuis hartstikke bedankt voor het aangeboden ritje op de vrachtwagen.

(ps. ook wil ik nog even vermelden dat Jesper, ondanks een teenblessure de tweede helft toch gespeeld heeft op sandalen.)


Sportieve groet,

Spelers, trainers en leiders Mvv’69 F1