De bal rolt weer...

Geplaatst op 04-09-2010 21:56.

Op deze zonnige zaterdagmiddag ging de competitie weer van start. Beide ploegen was er vanaf het begin alles aangelegen om geen doelpunt tegen te krijgen.
Dit leidde er toe dat het in het begin een leuke wedstrijd werd waarin beide ploegen aaan elkaar gewaagd waren. Zo rond de dertigste minuut was het een A.S.V. speler die het nodig vond om een M.V.V-er een flinke trap te geven zonder dat er nog een bal in de buurt was. Deze speler kon dan ook gelijk met rood vertrekken.

Daarna een andere wedstrijd. M.V.V. dacht hieruit voordeel te kunnen halen, maar tot de rust bleef het 0-0.
Na de rust ging A.S.V. een tandje bijschakelen om de man minder situatie te compenseren. De M.V.V-ers probeerden het betere van het het spel te krijgen, maar tot echt uitgespeelde kansen kwam het niet. Wel was het A.S.V. die in de 80-ste minuut de 0-1 wist binnen te tikken uit een goed opgezette aanval. Zo werd de werklust van A.S.V. toch beloond. M.V.V. ging daarna nog wel vol op de aanval spelen, maar tot scoren kwamen de marlenaren niet. Eindstand 0-1.