verlies E1

Geplaatst op 08-09-2010 22:19.

MVV’69 E1 – Gramsbergen E2

Na twee bekerwedstrijden waarvan er één werd gewonnen en één gelijkgespeeld werd, moest woensdagavond de derde wedstrijd thuis gespeeld worden tegen Gramsbergen. Op voorhand de lastigste wedstrijd in de poule gezien de vorige uitslag van Gramsbergen tegen Wesepe. Na de warming-up gingen de spelers en begeleiding even bij elkaar zitten hoe we gingen spelen tegen deze tegenstander. Hierna kon de wedstrijd van start gaan onder leiding van Remco Haselhorst. MVV ging voortvarend van start, probeerde de bal rond te spelen om zo dichter bij het doel van Gramsbergen te komen. Dit leverde ook enkele mogelijkheden op. Maar Gramsbergen kwam er ook steeds gevaarlijk uit. Dit leverde in de eerste helft ook een tegendoelpunt op. Ruststand 0 – 1. Na de rust hetzelfde spelbeeld. Twee teams die er alles aan deden om te winnen. Ouders aan de lijn die hun spelers aanmoedigen en dat had resultaat. MVV kwam weer op gelijke hoogte, maar wilde meer. Na enkele kansen op de voorsprong was het weer Gramsbergen die tegen scoorde. Niet veel later werd het zelfs 1 – 3. Maar MVV gaf niet op en scoorde de 2 -3. Achterin moest maar risico genomen worden en proberen er toch nog minimaal één te scoren. Dit lukte echter niet want in de slotfase was het wederom Gramsbergen die een tegendoelpunt scoorde, eindstand 2 -4 na een fantastische en spannende wedstrijd waarbij de teams niets voor elkaar onderdeden.A