dames verliezen ook 2e competitie wedstrijd

Geplaatst op 20-09-2010 17:07.

vandaag stond de wedstrijd tegen Haarlo op het programma. Na een heel eind rijden, waren we eindelijk klaar voor de wedstrijd tegen haarlo. We starten deze wedstrijd met precies 11 man, maar dat mag de pret niet drukken.
We begonnen een beetje slap aan de wedstrijd. waardoor we in de 9e minuut al een doelpunt tegen kregen. 9 minuten laten kregen we weer een doelpunt tegen. MVV gaf de moet niet op, want in de 36e minuut kwam Lisanne Tichgelhof goed weg en scoorde! Het was een mooi doelpunt. Vlak voor rust kreeg Gonneke een mooie kans, maar die miste ze.

ruststand: 2-1

na de rust ging het iets minder met marle, in de 52e minuut kreeg Haarlo weer een kans en scoorde. ook in de 60 minuut scoorde haarlo weer. in de 70e minuut werd Lisanne vlak buiten de 16 neer gehaald. Anja nam deze vrijtrapt, Gonneke Bartels liep richting de tweede paal en werd vast gehouden en tot haar eigen verbasing kon ze hem er precies in tikken. stand 4-2. er was weer een beetje hoop aan de kant van marle. tot er in de 85e minuut een bal slordig terug werd en gespeeld en haarlo had weer een kans en benutte deze ook. In de 87e minuut werd Lisanne onderuit gehaald in de 16. penal voor marle, Anja Kamphuis had de eer om deze te nemen, en schoot hem er keurig netjes. in.

eindstand: 5-3
beste speelster: Gonneke Bartels