Dames MVV'69 niet opgewassen tegen Juliana

Geplaatst op 25-09-2010 15:31.

De wedstrijd die op 25 september gespeeld moest worden beloofde een zware te worden, de dames van Juliana kwamen op bezoek in Marle. Vorig jaar speelden ze nog in de 2e klasse, daar lag de lat kennelijk veel te hoog, nu ze het in de 4e klasse gaan proberen!

Gelijk na de aftrap een goed kans van Lisa Mondeel door goed combinatiespel tussen haar en Gea Haller, deze bereikte het doel net niet.
In de 9e minuut opende Juliana de score, 0-1. Even later weer bijna raak voor Juliana maar door slordig omspringen met de kans, miste ze net de bal. Daarna een goede redding van Lisanne Tighellhoff, die hiermee de 0-2 nog even op afstand hield. Kort daarna in de 18e minuut weer een grote kans voor Juliana die de bovenkant lat raakte. Gea Haller had in de 19e minuut nog een schot op het doel, deze ging er langs. Door een misverstand van Lisanne Tighellhoff in de 25e minuut wist Juliana te scoren en de stand op 0-2 te zetten. Even later een kans voor de kant van MVV'69, Anja Kamphuis wist te schieten maar raakte helaas de paal. In de 27e minuut een goede redding van Lisanne Tighellhoff, door miscomunicatie in de achterhoede wist Juliana een goede kans te creeëren en te schieten. Hierna was het Juliana die het spel overnam, MVV'69 kreeg geen ruimte meer om te voetballen. Juliana wist nog te scoren in de 31e, 32e, 34e en 40e minuut en bracht hiermee de ruststand op 0-6.

Na de thee was het zaak voor MVV'69 om de score niet te ver uit te laten lopen. Maar het was gelijk Juliana die goede kansen creeërden door goed combinatiespel, in de 50e minuut een dikke kans, Lisanne Tighellhoff stond op de goede plek om dit tegen te houden. Gelijk daarna weer een grote kans, deze ging net langs doel. Hetzelfde gebeurde in de 53e minuut. Toch kwam MVV'69 nog even aan de bal, Lisa Mondeel kon er een keer goed uitkomen maar faalde helaas in de afwerking. In de 60e minuut de 0-7 voor Juliana. Daarna kwam Lisa Mondeel weer langs zij maar het mocht weer niet baten. In de 73e, 76e en 78e minuut wist Juliana weer te scoren, 0-10. Marina Baan creeërde een goede kans en wist de bal mooi op Germa te spelen maar helaas.. De dames van MVV'69 hielden goed stand maar waren niet opgewassen tegen deze dames en liepen teleurgesteld met een 0-11 nederlaag het veld af. Eén ding is zeker de dames van Juliana horen in deze klasse niet thuis!

Beste speelster: Lisanne Tighellhoff