MVV op bezoek bij Kloosterhaar

Geplaatst op 25-09-2010 20:34.

Deze middag de wedstrijd Kloosterhaar 1 - M.V.V.'69 1

Vanaf het begin een gelijk opgaande wedstrijd. Door zowel Kloosterhaar als M.V.V.'69 werden er geen echte doelrijpe kansen gecreeerd in de eerste helft.

Na 45 minuten was de stand dan ook 0-0. Na de rust een soortgelijk beeld. Wel was het Kloosterhaar die het betere van het spel had, maar verdedigend stond het bij M.V.V. 69 wel goed.

Naarmate de wedstrijd verstreek begon M.V.V.'69 op een puntje te hopen. Maar een wedstrijd duurd nog steeds 90 minuten en dit was net iets te lang voor M.V.V.'69.
In de 84 ste minuut kon Kloosterhaar toch de 1-0 scoren na een aanval over rechts. En een minuutje later was het zelfs al 2-0 na een fout in de verdediging van M.V.V.'69. hierna was de wedstrijd gespeeld, en konden we de mannen uit Kloosterhaar feliciteren met hun overwinning.