Weer geen punten voor dames MVV'69

Geplaatst op 03-10-2010 14:08.

Eibergen zaterdag 2 oktober op bezoek in marle.
De eerste helft begon hoopvol, er werden mooie kansen gecreeƫrd door goed combinatiespel, het leek een gelijkopgaande wedstrijd..
Na 7 minuten spelen Erna Mondeel alleen op het doel van Eibergen af, maar schoot helaas naast. Even later Eibergen die er gevaarlijk uit kwam, maar door een goede redding van Lisanne Tighellhoff werd dit belemmerd. In de 26e minuut een mooie kans voor Marina Baan, net niet. Iets later was het dan wel raak, Marina Baan scoort de 1-0. In de 30e minuut heeft Gerlinde Kleinjan een schot op het doel, deze ging naast. Kort daarna was het weer Eibergen die kans zag het doel van MVV'69 te naderen, Gerdien Kosters stak hier een stokje voor en voorkomt hiermee de 1-1. Kort voor rust een goede aanval door Gea Haller en Gerlinde Kleinjan, de afwerking ontbrak.

Meteen na de aftrap na de rust scoort Eibergen de 1-1. De dames van MVV'69 begonnen zwakker te voetballen en Eibergen sterker. Dit was te zien, in de 49e minuut werd namelijk al de 1-2 gemaakt en kort daarna de 1-3. MVV'69 kwam niet echt meer aan het voetballen, de wedstrijd werd overgenomen door Eibergen, deze waren nu duidelijk de betere ploeg. Na 60 minuten spelen kwam de 1-4 tegen, de score liep zelfs nog uit tot 1-6. Wat als een hoopvolle wedstrijd begon liep uit tot een blamage, helaas weer geen punten voor MVV'69.

Beste speelster: Lisanne Tighellhoff