Dames MVV'69 verliest net in de laatste minuut!!

Geplaatst op 09-10-2010 18:49.

Zaterdag 9 oktober mochten de dames uit Marle naar Enschede om te voetballen tegen Achilles.
Een gelijkwaardig team en leuk elftal om tegen te voetballen, grote kans om vandaag de eerste punt(en) binnen te halen!

De wedstrijd begon eerst wat rommelig, na een paar minuten spelen werd er wat meer gecombineerd en kansen gecreeƫrd. In de 17e minuut een goede aktie van Marina Baan. In de 25e minuut een mooie kans voor Gerlinde Kleinjan, het schot ging naast doel. In de 28e minuut de eerste corner voor de kant van MVV'69, goed genomen door Anja Kamphuis maar helaas slecht benut! Een minuut later weer een corner genomen door Anja, deze werd beter benut, Gerlinde Kleinjan schoot helaas net over. De dames van MVV'69 waren de 1e helft de bovenliggende partij, de motivatie was goed en er werden goede mogelijkheden gecreeƫrd! Vlak voor rust nog een goede kans voor Gerlinde Kleinjan, de bal werd goed aangespeeld door Gonneke Bartels waardoor Gerlinde recht voor de keepster kwam, jammer genoeg kwam de bal ook recht in de handen van de keepster. Kort daarna een grote kans voor Achilles, de afwerking werd belemmerd door goed verdedigingswerk van MVV'69.

Na de rust begon Achilles wat sterker te voetballen en naderden wat vaker het doel van MVV'69. Lisanne Tighellhoff probeerde het in de 10e minuut, uit een corner wist zij te schieten, via de keepster kwam deze tegen de lat. Anja kamphuis wist in de 22e minuut een schot op het doel te krijgen, maar helaas. Even later een corner mooi genomen door Anja, deze ging voor doel langs en niemand profiteerde hier van. Toch was het nog steeds MVV'69 die de overhand in deze wedstrijd had, Achilles kwam er wel een paar keer gevaarlijk uit maar dit werd door goede verdediging tegen gehouden. MVV'69 had ook nog een paar goede kansen maar helaas ontbrak de afwerking en het geluk. In de laatste minuut nog een mooie kans voor Gerlinde Kleinjan, deze ging naast. Nog even te gaan en de eerste punt was binnen, toen gebeurde het onverwachte, Achilles wist er een keer goed door te komen en scoorde de 1-0 in de laatste seconden..

Beste speelster: Tallechien Lohuis