Punten weggegeven aan de koploper

Geplaatst op 12-10-2010 18:48.

Op deze mooie zaterdagmiddag de wedstrijd M.V.V.'69 1 - Quick '20 1.

Vanaf het begin twee aanvallend ingestelde ploegen. Dit leverde een mooie pot voetbal op. Aan beide kanten kwamen er wat kleine kansjes maar de beide ploegen deden weinig voor elkaar onder en konden dit niet omzetten in doelpunten. De ruststand was dan ook 0-0.

Na de thee was het Quick '20 die direct weer de aanval zocht om de 0-1 te forceren, maar de Marlenaren gaven geen krimp. Verdedigend stond het allemaal prima. Gaande weg de wedstrijd was het M.V.V.'69 die met goed voetbal de wedstrijd naar zich toe trok en diverse kansen kreeg. Na een half uur in de tweede helft had het gezien de kansen zeker 2-0 moeten staan voor de Marlenaren, maar de keeper en de lat verhinderden dit. Na 85 minuten was het dan toch Quick '20 die wist te scoren uit een onoverzichtelijke situatie in het strafschopgebied van M.V.V.'69. Daarna ging M.V.V.'69 nog wel volop in de aanval, maar dit werd door Quick '20 al snel afgestraft met een prima uitval. De 0-2 voor Quick '20 was een feit. Dit werd ook de eindstand en weer moest M.V.V.'69 genoegen nemen met nul punten voor een prima wedstrijd.