Uitgebekerd

Geplaatst op 23-10-2010 18:28.

Het was een smerige koude zaterdag, de 23e van de maand oktober. Bij het clubgebouw arriveerden de spelers en randfiguren om zich op te maken voor de wedstrijd Lemelerveld B2 – MVV ’69 B1. De laatste nieuwtjes over “Landwirtschaft Simulator 2011” werden uitgewisseld alvorens het vertrekken, iets wat op het moment weer een rage begint te worden. Pokémon, flippo’s, jojo’s en dungans zijn er helemaal niks bij! Lekker virtueel trekker rijden en balen persen met een grote Deutz, dat is pas hippe shit man! Maar nu even over de wedstrijd;

Op papier is Lemelerveld de favoriet, zij spelen een klasse hoger. Maargoed in de beker zouden we gezien de statistieken wel aan elkaar gewaagd zijn: Bij winst of gelijkspel bekert Marle door en bij verlies Lemelerveld. De wedstrijd begon en het was Lemelerveld dat direct de combinaties zocht door een goed positiespel. Het was vanaf begin af aan duidelijk dat Marle de mindere partij was, maar natuurlijk niks te verliezen. De eerste twintig minuten hielden we knap stand, door onder andere puik keeperswerk van Remco. Door toch wat defensieve steekjes te laten vallen werd de 1-0 gemaakt. De twee tegen nul volgde al vrij vlot nadat er vrij eenvoudig een penalty werd gegeven. Nu zou het wel heel lastig worden om nog aansluiting te vinden tegen een betere tegenstander, maar je moet de moed niet opgeven.

De tweede helft leek in eerste instantie beter te worden en dat was deze ook wel. Maar de 3-0 volgde al vrij snel dus de wedstrijd was al gespeeld, nu was het in feite nog voor Jan met de korte achternaam de pot uitspelen in winterse temperaturen. Veel kansen had Marle niet maar er werd voorin dan ook niet al te zuiver mee om gegaan.

Wij overwinteren dit maal niet in de beker, dus kunnen wij ons volledig concentreren op de competitie. Volgende week thuis tegen SVVN B2 en die wedstrijd moet gewoon gewonnen worden.