hulzense boys te sterk

Geplaatst op 13-11-2010 20:48.

Vandaag de laatste thuiswedstrijd in de najaarscompetitie. Hulzense boys, die deze zaterdagmorgen onze tegenstander was, kwam vol vertrouwen naar Marle om daar drie punten op te halen. De laatste wedstrijden van Hulzen werden veelal in winst omgezet, dus ook vandaag was dat volgens de coach weer mogelijk. Bij MVV gaat het de laatste tijd wat moeizamer, er worden weinig wedstrijden in winst omgezet, waardoor het vertrouwen in eigen kunnen minder wordt en er bij een achterstand veel koppies naar beneden gaan. Maar ook deze wedstrijd begint weer bij 0-0. Deze wedstrijd begon om kwart voor negen en Remco Haselhorst die deze morgen onze scheidsrechter was, floot voor het beginsignaal. Het was duidelijk dat Hulzen voor de drie punten kwam, vanaf het beginsignaal werd MVV onder druk gezet en Hulzen probeerde gelijk de wedstrijd naar hun hand te zetten. MVV kreeg de bal niet weg en na vijf minuten was het al raak, 0-1. Niet veel later lag de 0-2 en de 0-3 er ook al in. MVV kwam er in deze periode niet aan te pas. Na de 0-3 kwam MVV er eindelijk een aantal malen gevaarlijk uit en had met wat meer geluk ook één of twee keer kunnen scoren. Maar weer was het Hulzen dat via een MVV been scoorde, en de 0-4 op het scorebord zette. Hierna deed MVV wat terug maar Hulzense boys was mede door hun inzet de betere ploeg en we gingen rusten met een achterstand van 1-6. In de rust werd er geprobeerd om onze jongens en meisje weer aan het voetballen te krijgen.

Na de rust een andere wedstrijd, Hulzense boys nam het in de tweede helft wat makkelijker op, en MVV kreeg meer ruimte om te voetballen. Na een aantal mogelijkheden was het MVV dat scoorde, 2-6, dit was tevens de eindstand, maar de tweede helft was een stuk aantrekkelijk dan de eerste helft, mede doordat MVV in die tweede helft de mouwen wel wilde opstropen. Nu nog twee uitwedstrijden tegen teams die lager als ons op de ranglijst staan, dus zeker mogelijkheden om deze wedstrijden wel in winst om te zetten.