Mvv boekt winst in Ommen

Geplaatst op 23-11-2010 19:01.

Zaterdagmorgen gingen we ons om 9.00 uur verzamelen bij het clubhuis van MVV’69.We gingen richting Ommen om daar te spelen tegen OZC E5. Deze tegenstander had in de competitie nog niet veel punten bij elkaar gespeeld dus vol goede moed begonnen we aan deze wedstrijd. Mvv dat fel begon, trok gelijk de wedstrijd naar zich toe. Na enkele mogelijkheden was het na tien minuten eindelijk zover, een goed uitgespeelde aanval kwam bij een aanvaller van MVV voor zijn rechtervoet en met een hard schot verraste hij de keeper en de 0-1 was een fijt. Gelijk naar de 0-1 wilde Mvv de score verder opvoeren, maar de mooiste mogelijkheden gingen er niet in. OZC werd steeds gevaarlijker in de counter maar door goed keeperswerk van onze doelman bleef de ruststand 0-1.
Na rust het zelfde beeld, veel mogelijkheden maar aan precisie en geluk ontbrak het deze zaterdagmorgen wat betreft het scoren. Maar naarmate de tweede helft vorderde nam OZC steeds meer het initiatief, en creëerde zo steeds meer mogelijkheden , maar onze keeper was niet passeerbaar deze morgen. Tien minuten voor het eindsignaal was het toch weer Mvv dat scoorde. Hierna was het verzet van OZC gebroken en Mvv scoorde nog één maal waardoor de eindstand 0-3 werd. Eindelijk weer eens een overwinning, en de eerste wedstrijd dit seizoen waar wij geen doelpunten tegen kregen. Volgende week zaterdag een wedstrijd tegen onze buren uit Hellendoorn, een derby die ook bij de spelers van MVV al leeft, en we willen deze laatste wedstrijd in de najaarscompetitie zeker in winst omzetten. Kom ons aanmoedigen, de wedstrijd begint om 9.00 in Hellendoorn.