Vroomshoopseboys - Mvv69

Geplaatst op 05-02-2011 17:53.

Vroomshoopseboys - Mvv69

De wedstrijd stond eerst om half 5 gepland maar na een telefoontje van dhr. Bakhuis konden we gewoon normale tijd voetballen, half 1.

Mvv begon de wedstrijd en nam gelijk het initiatief. De marlenaren zetten goed druk en gaven weinig ruimte weg. Door goede combinaties werden de stoomtreinen Lars Jol en Erwin Poots geregeld gelanceerd. Deze heren liepen de tegenstanders hard voorbij en konden de bal dan voorgeven of terug leggen. Stefan Poots, Jan Heuver, Lars Jol en Erwin Poots kregen een aantal behoorlijke kansen maar deze gingen er niet in. Erwin ging nog even tegen de vlakte aan door dat hij van dichtbij een bal op zijn neus kreeg. Kort na dit incident kwam er een mooi balletje achter de verdediging van Vroomshoopseboys. Erwin schoot de bal op de keeper maar daar was onze haribo die de rebound binnen kon schieten.

In de rust werd de wedstrijd gestaakt. de reden, het trieste bericht dat er een lid van Vroomshoopseboys voor de trein was gesprongen. Namens Mvv wensen wij de familie, vrienden, kennissen en de club heel veel sterkte toe.

Doelpuntenmaker Mvv

Jan Heuver.