MVV worstelt zich terug

Geplaatst op 14-02-2011 19:57.

MVV’69 E1 – Heino E4

Op deze zeer koude en natte zaterdagmorgen ging om kwart voor negen de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie van start voor ons E team. De tegenstander van deze morgen was Heino E4. Vanaf het beginsignaal was het Heino dat het beste uit de start blokken kwam. Met goed combinatie voetbal probeerden de spelers van Heino gelijk het verschil te maken. Met kunst en vliegwerk hield MVV de eerste tien minuten het doel schoon. Maar het kon niet uitblijven en Heino scoorde twee doelpunten snel achter elkaar. Uit één van de spaarzame counters was het MVV dat tegenscoorde. Nog voor het rustsignaal scoorde Heino de 1 – 3.
In de rust werden de spelers van MVV toegesproken door hun coach, die verlangde veel meer inzet van hun spelers. Na de rust stond er dan ook een heel ander MVV. Ondanks het koude weer werden de mouwen opgestroopt. Het duurde niet lang of MVV scoorde de 2 – 3. MVV hield het betere van het spel maar een speler van MVV kreeg de bal verkeerd op de voet en de bal belande in eigen goal, 2 – 4. Het verschil was weer twee doelpunten. Maar onze jongens en meisje lieten het er niet bij zitten en na enkele mogelijkheden, werd er weer gescoord, 3 – 4. MVV rook hun kansen en Heino kwam niet meer aan voetballen toe. Het duurde niet lang of de oranje brigade kwam op gelijke hoogte met de tegenstander 4 – 4. Maar onze spelers wilden meer en na enkele minuten kwamen we zelfs op voorsprong. Maar helaas enkele minuten voor het eindsignaal was het toch Heino dat weer op gelijke hoogte kwam. Eindstand 5 – 5, een terechte uitslag naar een hele goede en spannende tweede helft.