SC Lemele - MVV '69

Geplaatst op 20-02-2011 21:16.

Vanaf het begin waren beide teams er op uit om de volle winst binnen te halen. In de eerste 20 minuten waren de beste kansen voor M.V.V. 69. Deze werden echter niet in doelpunten omgezet.
Daarna kwam Sp. Lemele wat meer naar voren en dit leidde in de 27 ste minuut tot een vrije trap net buiten de zestienmeter. Frank van Leusen wist dit buitenkansje te verzilveren en scoorde de 1-0 voor Sp. Lemele. Dit was ook tevens de ruststand. In de tweede helft ging M.V.V. 69 vol op de aanval spelen. Dit pakte echter volledig verkeerd uit. In de 51 ste minuut was het Schoenmaker die de 2-0 voor Sp. Lemele op het scorebord bracht. Daarna was het over en uit voor de Marlenaren. De mannen uit lemele kregen vrij spel en wisten in het verdere verloop van de wedstrijd nog maar liefst vier keer te scoren. De eindstand werd dan ook 6-0 voor Sp. Lemele. Een toch wel wat geflatteerde uitslag, maar ja Sp. Lemele had toch echt zes keer gescoord in deze wedstrijd. Voor de M.V.V.- ers een wedstrijd om gauw te vergeten want volgende week komt koploper Kloosterhaar op bezoek. Dan zullen we zeker bij de les moeten zijn.