Wesepe verslagen

Geplaatst op 14-03-2011 21:07.

Vol goede moed reisden we deze zaterdagmorgen af richting de ijssel naar het plaatsje Wesepe, waar we daar moesten voetballen tegen de plaatselijke fc., Wesepe E2. Daar aangekomen zochten we onze kleedkamer op en we kregen een melding dat de geiser het had begeven dus de warm waterstralen moesten we na de wedstrijd er maar bij bedenken. Na ons aangekleed te hebben begonnen we aan de warming-up, die door iedereen zeer fanatiek werd meegedaan. Om half elf kon dan de wedstrijd beginnen. Na wat aftasten door beide team’s begon MVV toch gaande de wedstrijd wat sterker te worden. Na enkele mogelijkheden over en weer was het dan toch de oranje hemden die de eerste goal scoorden na een mooi opgezette aanval. Maar de Mvv’ers wilden meer, en zette Wesepe onder druk, het duurde dan ook niet lang of de 2 – 0 werd gescoord. Maar Wesepe wilde voor de rust nog de aansluitingstreffer maken, maar de verdediging van Mvv stond als een huis. Nog voor het rustsignaal, was het weer Mvv die naar een perfect opgezette aanval de 0 – 3 scoorde.

In de rust werden een paar wijzigingen toegepast, enkele spelers kwamen op een andere positie te staan, maar gaven al aan daar niet zoveel voor te voelen. Dit was ook in het begin van de tweede helft te zien. Zo fanatiek als het voor rust was, zo ongeïnteresseerd stelden deze spelers zich in de tweede helft op, en daar maakte de tegenpartij dankbaar gebruik van. Na enkele mogelijkheden was het Wesepe dat tegen scoorde. Maar de Mvv’ers moesten uit een ander vaatje tappen want de tegenstander kreeg in de gaten dat er meer te halen viel. Niet veel later werd ook de 2 – 3 gescoord. Na veel coachwerk kregen de spelers van Mvv eindelijk in de gaten dat het op deze manier van voetballen het de tegenstander wel heel makkelijk werd gemaakt. Na nog een schot op de paal van de thuisploeg was het weer Mvv dat de aanval zocht. Na enkele goede mogelijkheden kwam eindelijk de bevrijdende 4de treffer. Ook na dit doelpunt bleef Mvv de aanval zoeken en werd er ook nog een vijfde goal gescoord, eindstand 2 – 5. De koude doche na afloop deerde onze spelers niet want de punten gingen meer richting Marle.