MVV '69 - Gramsbergen

Geplaatst op 27-03-2011 19:29.

Vanaf de aftrap was het Gramsbergen die de Marlenaren flink onder druk zette. Al in de 6de minuut werd de 0 - 1 door Gramsbergen gescoord. Dit was een flinke tegenvaller voor de Marlenaren. Het werd echter nog gekker want in de 11 de minuut kreeg Gramsbergen een strafschop toegekend na wat duw en trekwerk binnen de zestien. De 0 - 2 was hiermee een feit. Daarna werden de M.V.V-ers pas wakker en boden de tegenstander wat meer tegenstand. Tot doelrijpe kansen kwamen de Marlenaren echter niet. Hierdoor kon koploper
Gramsbergen wat beter in toom worden gehouden, maar de ruststand bleef 0 - 2. Na de thee en flink wat peptalk een geheel ander M.V.V.´69. De Marlenaren gingen brutaal in de aanval en kregen wat kleine kansjes. Echter gescoord werd er niet. Wel was het Gramsbergen die in de 77 ste minuut de 0 - 3 liet aantekenen. De mannen uit Gramsbergen gingen veel beter met de geboden kansen om en waren dan ook de terechte winnaar van deze wedstrijd. Echter de hoge uitslag die na het begin van de wedstrijd werd gevreesd bleef uit doordat M.V.V.´69 na de 0 - 2 duidelijk beter bij de les was. Alleen toen was het al te laat.

Volgende week een vrije zaterdag voor M.V.V.´69.