MVV '69 - vv DKB

Geplaatst op 17-04-2011 18:24.

Deze zaterdagmiddag de wedstrijd M.V.V.'69 - D.K.B. In de eerste helft gaven beide ploegen elkaar de ruimte om te voetballen. Wel waren beide ploegen op hun hoede om geen tegen doelpunt te incasseren. Gaande weg de eerste helft kwamen er kansen voor M.V.V. '69 en een doelpunt hing in de lucht. Desondanks wist M.V.V. '69 toch niet te scoren terwijl hier toch een paar prima mogelijkheden voor aanwezig waren. ook D.K.B. scoorde niet en de ruststand was dan ook 0 - 0.
Na de thee weer een wedstrijd met over en weer kansen. Echter gaande weg de tweede helft kreeg D.K.B. een paar prima doelkansen maar ook deze werden niet benut. Toch was het in de 83 ste minuut Kroezen van D.K.B. die de 0 - 1 wist te scoren. Daarna ging M.V.V. '69 nog wel vol op de aanval maar wist niet te scoren. De eindstand bleef dan ook 0 - 1 voor D.K.B. Al met al een aantrekkelijke wedstrijd waarbij M.V.V. '69 uiteindelijk weer zonder punten het veld moest verlaten.

Op 7 mei de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Bruchterveld.