MVV te laat wakker

Geplaatst op 09-05-2011 22:28.

Op deze mooie zaterdagmorgen ging om kwart voor negen onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen van start. Tegenstander was sv.Raalte, die enkele plaatsen hoger op de ranglijst stond als ons team. Nadat iedereen de mei vakantie achter de rug had, en goed ”uitgerust “was, kon de wedstrijd beginnen. Vanaf het beginsignaal waren veel spelers nog niet erg met de gedachten bij de wedstrijd, ook de tegenstander had naweeën van de meivakantie, en de wat hogere temperaturen deden de spelers geen goed. Veel mogelijkheden kreeg Mvv de eerste helft ook niet. Sv.Raalte eindigde de eerste helft met een 0 – 1 voorsprong, door een eigendoelpunt van Jesper.

De tweede helft deed sv.Raalte een stapje extra, en kwam heel makkelijk aan nog twee doelpunten, 0 – 3. De wedstrijd was eigenlijk wel gespeeld, maar de spelers van Mvv kregen het op de heupen, onder aanvoering van Steijn Roelofs werd er eindelijk eens weer gevoetbald. En Steijn was ook degene die de 1 – 3 scoorde. Hierna kreeg Mvv vleugels, iedereen vocht voor de bal en duels werden weer gewonnen, dit leverde kort na de 1 – 3 de volgende treffer op. Jesper maakte zijn fout in de eerste helft goed met een doelpunt en tevens de aansluitingstreffer. Sv.Raalte was totaal van slag, en niet veel later passeerde Steijn twee spelers en scoorde beheerst de gelijkmaker. Ook hierna had Mvv nog een aantal flinke mogelijkheden, maar gescoord werd er deze morgen niet meer. Eindstand 3 – 3, na een goede tweede helft.