Marle krijgt te weinig tegen Rijssen

Geplaatst op 12-09-2011 21:34.

Deze middag de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Vanaf het begin twee ploegen die beiden voor de winst wilden gaan. Dit leverde een mooie wedstijd op. In de eerste helft kregen beide loegen wel kansen om de score te openen. Het duurde echter tot de 39 ste minuut voordat de 0-1 tot stand kwam. Uit een wat rommelige situatie wist Aalderink van Sc. Rijssen de bal nog net even het laatste tikje mee te geven zodat deze toch in het doel belande. Ondaks dat er aardig werd gevoetbald stond M.V.V.'69 toch weer op achterstand. Dit bleef ook zo tot de rust. Na de rust deed M.V.V.'69 er een schepje bovenop en dit resulteerde al snel tot enkele fraaie mogelijkheden. Gescoord werd er echter niet.
De Marlenaren bleven wel sterk aanvallen en hadden zeker wel een doelpunt verdiend, maar de legio kansen werden niet benut. Of de bal ging net over of de bal ging net langs het doel. Ondanks het veldoverwicht van de Marlenaren in de tweede helft bleef de eindstand toch 0 - 1. De Rijssenaren konden opgelucht het veld verlaten. een gelijkspel was zeker verdiend geweest.

Volgende week de uitwedstrijd tegen Quick '20 uit Oldenzaal.