A1 is weer van start...

Geplaatst op 20-09-2011 21:15.

De A1 is inmiddels al weer drie wedstrijden onderweg en de meest recente is van maandagavond 19 september. De eerste wedstrijd was er een uit de bekercompetitie; deze werd kansloos verloren met 10-0 van SDOL A1 uit Luttenberg, zij waren een maatje te groot. De eerste echte wedstrijd was vorige week tegen Berghuizen A2 uit Oldenzaal, in deze thuiswedstrijd werd het op het laatste moment nog 3-3 in ons nadeel. Wel een punt gepakt, maar er had meer in gezeten.

De wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen STEVO A2 uit Geesteren werd verplaatst naar maandag in verband met de Hellendoorn Rally. Omstreeks 19.00 werd de aftrap verricht op het kunstgrasveld op sportpark ‘de Peuverweide’. De eerste minuten waren even aftastend en lichtelijk zenuwachtig; STEVO had eerst wat meer te vertellen en zo werd er ook al vrij vlot tegen een 1-0 achterstand aangekeken. De concentratie werd gelukkig weer hersteld en er werd beter gevoetbald. Dit resulteerde in een aantal kansen en een aantal goede combinaties voorin. Ondanks de kansen kwamen hier niet de doelpunten uit voort; één doelpunt werd uit een penalty gescoord door Nick, na vermoedelijk een handsbal binnen de zestien en de ander werd er heel mooi in geschoten door Jordy vanuit een vrije trap waarbij de keeper zich even goed verkeek op de listige bal. Ruststand was 1-2 en misschien nog niet geheel onverdiend maar om dit vast te houden moest er wel meer inzet getoond worden want STEVO zou ongetwijfeld meer aanstalten maken op de aansluitingstreffer.

De tweede helft was direct de eerste kans voor STEVO, na wederom een snelle actie van een buitenspeler was onze keeper voor de zoveelste keer de reddende engel deze wedstrijd. Direct daarna in de omschakeling volgde een doelpunt van Marc, 1-3 en de wedstrijd leek zo iets makkelijker te controleren. De tweede helft verliep echter een beetje zenuwachtig; we lieten STEVO het spel maken en zij kregen ook uitermate goede kansen, maar deze werden niet verzilverd door onder andere puik keeperswerk van Remco.

Toch wisten ze aan te dringen en werd de 2-3 gescoord en helaas ook de 3-3 vlak voor tijd. We hadden liever de 3 punten meegenomen naar Marle maar gezien de hele wedstrijd is dit een voldoende resultaat.

Komende zaterdag spelen we thuis tegen VCOW A2 uit Wierden, een jeugdcombinatie van WVV Wierden en SV Omhoog.