Opnieuw gelijkspel B1

Geplaatst op 28-02-2015 18:42. Laatst gewijzigd op 01-03-2015 11:48.

Vandaag, 28 februari 2015, stond onze tweede competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Om 11:30 dachten we af te trappen, maar dat liep iets uit. Om 11:45 was het dan zover en konden we beginnen. Na 15 minuten was het Dedemsvaart die score opende. Niet kort daarna kwamen wij met een prima aanval en het werd 1-1. Het spel golfde redelijk op en neer. 5 minuten na de 1-1 wist Dedemsvaart weer te scoren en het stond 2-1. We gingen de rust in met een 2-1 achterstand. We kwamen goed de rust uit en wisten na een paar minuten de 2-2 op het scorebord te zetten. Wij mochten het spel maken en wisten in de 35e minuut een 3-2 voorsprong neer te zetten. Opnieuw golfde het spel op een neer. 10 minuten voor het einde van de wedstrijd wist Dedemsvaart nog een goal te scoren en het stond 3-3. Dit is ook de eindstand. Gezien de wedstrijd is dit een terechte uitslag. Volgende week spelen we op 10:45 uur thuis tegen Den Ham B2.