Geplaatst op 27-05-2019 22:18. Laatst gewijzigd op 28-05-2019 18:18.

De laatste wedstrijd van de competitie voor MVV'69 uit naar Kampen.

De heren van MVV'69 1 en supporters reisden per bus af richting sportpark De Maten te Kampen.(vriendenkring MVV bedankt!)
Waarom de mannen van v.v Kampen moesten lachen toen ze in Marle op ons sportpark kwamen snap ik wel, want van de locatie van vv Kampen moet je gewoon huilen.
Trainer Visscher moest het vandaag doen zonder de geschorste Jeroen Thijs door vorige week zijn 5e gele kaart te halen was hij vandaag geschorst.
De vorige wedstrijd tussen beide ploegen werd met 1-3 vrij gemakkelijk gewonnen door v.v Kampen, een wedstrijd waar MVV grotendeels kansloos was.

Scheidsrechter Wildeboer floot om 14.30 voor het starten van de wedstrijd.
de wedstrijd was nog geen minuut oud of de scheidsrechter legde het spel al stil wegens praten, de gehele wedstrijd was de scheidsrechter  bezig met het spel stil leggen uitdelen van onterechte kaarten, deze man liet eigenlijk de wedstrijd geen wedstrijd worden.
Beide ploegen hadden het hier lastig mee, affijn die man kan zijn dag uiteraard ook niet hebben.
#doeslief respect uiteraard voor de man met de fluit.

MVV'69 startte de 1e helft prima met prima voetbal goede combinatie's de ploeg is fit en gedreven en straalt dit ook uit, Kampen liet echter de 1e helft weinig tot niks zien, doordat de ploeg van trainer Visscher organisatorisch goed stond werd Kampen goed onder de duim gehouden.
Eerste kans komt in de 9e minuut voor spits Kosters; hij draait prima weg van zijn tegenstander en haalt uit met links de bal word prima gestopt door de keeper, de rebound valt voor de voeten van Eektimmerman maar helaas gaat de bal naast.
In de 12e minuut geeft Egberts een perfecte steekbal op de rappe Eektimmerman; hij komt oog in oog met de keeper te staan maar schiet de bal te gehaast en deze gaat over de goal van Kampen, dit had de 0-1 moeten zijn.
MVV dat er met volle overtuiging en energie opklapt is kampen gewoonweg de baas in eigen huis.
MVV komt in de 15e minuut verdiend op voorsprong; een vrije trap rondom de middenlijn word genomen door Herr Bosch en hij vind het hoofd van Egberts die de bal fijnloos doorkopt op Kosters en hij maakt de bal keurig af.
2 minuten later was het weer Kosters die oog in oog met de keeper kwam, Eektimmerman stuurde hem diep middels een prima steekpass maar de keeper was er sneller dan Kosters in de gaten had en de bal werd verkeerd geraakt en verdween net naast de goal van Kampen.
Kampen dat beschikt over goede technische en balvaardige jongens liet werkelijk niks zien, liepen alleen maar tegen elkaar te praten.
Dit komt ook mede door het optreden van de scheids van vandaag die bepaalde dingen en/of acties compleet verkeerd behandelde.
Kampen kwam in minuut 35 al met de 1e wissel; een speler had voor praten geel gekregen en had zijn trainer gevraagd of hij gewisseld kon worden i.v.m het optreden van de scheids.(dit zegt genoeg over het niveau van meneer met de fluit).
Rond de 40ste minuut komt Kampen voor het eerst in de 16 meter  van keeper Boeve; via een steekbal werd de aanvaller weggestuurd maar gelukkig voor MVV werd de bal tot corner verwerkt.
Vanaf dit moment begint Kampen langzamerhand wat beter in de wedstrijd te komen, balbezit is in het voordeel van Kampen en MVV werd ietwat slordiger aan het einde van de 1e helft.
Nog net voor rust kreeg MVV een grote mogelijkheid op de 0-2; J Grotenhuis pakte de bal af door goed door te jagen van de laatste man van Kampen en moest snel schieten, de keeper van Kampen redde de bal goed en pakte deze meet een beetje mazzel klem.

Met een goed en positief gevoel de rust in en met een zeer verdiende voorsprong.

De 2e helft kwam er voetballend gezien een heel ander Kampen uit de kleedkamer, MVV was de grip over Kampen kwijt en kreeg hun middenveld niet meer in bedwang.
MVV werd slordiger en slordiger veel foutieve passes, onnodig balverlies, voetballend gezien een ander MVV dan de eerste 45 minuten.
De 1-1 viel met veel geluk voor Kampen maar deze was op dat moment niet onverdiend; de bal word van een kleine 20 meter geschoten en aangeraakt door een Marlers been, hierdoor valt de bal binnenkant paal achter keeper Boeve.
MVV blijft de duels winnen en komt er voetballend wat beter in , nog lang niet het niveau van de 1e helft.
Rond minuut 65 gaat Eektimmerman op snelheid langs de verdediging van Kampen, waar hij normaal zou schieten legde hij de bal af op de inkomende Kosters helaas zit er net een been tussen van Kampen.
In de 67ste minuut is het Kampen die een schot lost van net buiten de 16 meter, deze word half hoog in de verre hoek geschoten maar word prima gepakt en verwerkt naar de zijkant door keeper Boeve
Eerste wissel komt rond de 70ste minuut Sasbrink verlaat het veld voor M Roelofs.
Af en toe lopen de emoties hoog op en de scheids reageert hierop door gele kaarten te geven wegens praten , want grove of harde tackles zien we niet vandaag.
Trainer Visscher wisselt rond minuut 80 S Roelofs voor Eektimmerman en even later komt B (ook zonder brille mut ut lukkn) Grotenhuis het veld in voor Egberts.
Kampen blijft de betere en is op zoek naar de 2-1, MVV geeft niet op en laat de tanden zien en dit leid nog tot een aantal mogelijkheden en corner waarbij keeper Boeve ook mee naar voren gaat.
87ste minuut een goede voorzet vanaf de rechterkant van Kampen word net over de goal gekopt.
Uit een corner van de bal voor B Grotenhuis en hij schiet de bal beheerst en bekeken richting de kruising maar weer is er de keeper van Kampen die redding brengt.
Minuut 90 valt dan toch het doek voor MVV na een communicatie fout achterin bij MVV word de bal simpel breed gelegd in de 16 meter in ingetikt 2-1.
In blessure tijd in het MVV die het blijft proberen maar het schot van J Grotenhuis word naast getikt door de keeper, de laatste corner is er dan voor MVV maar helaas komt hier niks uit en de scheids fluit voor het einde.

Gezien de wedstrijd was hier zeker een gelijkspel verdiend geweest, maar helaas gingen de punten niet mee in de bus richting Marle.

MVV'69 heeft voor haar doen een prima seizoen gedraaid:
Met 7 gelijke spelen en 2 winstpartijen op een 12e plek in de 4e klasse D,  23 doelpunten voor en 54 tegen.

Het seizoen word afgesloten met een BBQ op de club en een ieder word bedankt voor zijn inzet.
Uiteraard de hoofdsponsor bedankt, en iedereen die de club een warm hart toedraagt.